reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
niooooo i zostalam sama z Fruciem :confused2:
polecial do klienta moj i pozniej na nurkowanie jedzie z kolega :confused2: pierwszy raz w tym sezonie, wiec niech jedzie... tylko dlaczego akurat dzis jak leje za oknem mlody chory mi sie nudzi a on ma wolne :-(
no nic wynagrodze sobie to dzis wieczorem! nie obchodzi mnie ze bedzie mial zakwasy :laugh2:

Dzień dobry;-) dopiero teraz bo pospałyśmy dziś prawie do 9 z młodą i w sumie to nas mężulek obudził i praktycznie za chwile dosiadł kompa i dopiero łaskawie mi zszedł:wściekła/y:tylko zdążył mi rano wstawić kilka zdjęć na tajny oczywiście dzięki dobrej kobiecie i jej pomocy, daffi dzięks:-D

Dzień dobry;-) dopiero teraz bo pospałyśmy dziś prawie do 9 z młodą i w sumie to nas mężulek obudził i praktycznie za chwile dosiadł kompa i dopiero łaskawie mi zszedł:wściekła/y:tylko zdążył mi rano wstawić kilka zdjęć na tajny oczywiście dzięki dobrej kobiecie i jej pomocy, daffi dzięks:-D

nie ma za co:):):):)
ja w doskoku bo reklama w tv ogladam moj ukochany film!!!!!!
co prawda prawie 5 godz trwa ale w tym jakas godz na reklamy odchodzi...

ps.. na tajnym sa 2 foty julki z wczoraj... pisze tu bo nikt nie zauwazyl:):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My po spacerku i zakupach teraz spijamy kawusie :-):-)

daffi co tam ogladasz za filmik??

megi trza sie dzielic kompem hehe :-D:-D

milego popoludnia !!!

My po spacerku i zakupach teraz spijamy kawusie :-):-)

daffi co tam ogladasz za filmik??

megi trza sie dzielic kompem hehe :-D:-D

milego popoludnia !!!

nie kazdy lubi takie filmy... bo to bollywoody.. ehehe
na polsacie dzis lecialo... "Czasem słonce, czasem deszcz"... ogladalam go juz chyba z 10 raz... a cieszylam sie bo Julka w tak o 14 zasnela i spala az do samego konca filmu wiec tylko troszke bylam rozkojarzona...... a pozniej toaz lzy mi lecialy takie wzruszajace sytuacje byly... po porodzie zrobilam sie strasznie wrazliwa i placzliwa ahahha chyba jeszcze nie wszystkie hormony sa ok.... no i wylezalam sie troche... dzis jeszcze nic nie jadlam.... dopiero teraz zglodnialam i trzasnelam sobie frytki ale pierwsza porcja poszla dla brachola...:(

reklama
daffi to witam w klubie bo ja tez lubie te bollywodzkie hehe
moze i jest to kicz itp. ale dla samego odprezenia muzyki itp.sie oglada:-)

Do góry