reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja pomykam ide odkurzyc chalupke i ubrac nas :-):-)

daffi nie wiem nie pomoge :no: a ty chyba ,asz troche dlugie wlosy co??..

papatki...

reklama
daffi a Wy pierwszy raz sie rozstaliscie na tyle?? straznie przezywasz... choc ja bylabym nie lepsza... :sorry:

tak pierwszy raz.... kiedys tylko 1 dzien sie nie widzielismy i to wsio.....
dostalam siwych wlosow tak sie zamartwiam... a jak z nim rozmaiwam choc te 2 minutki to zawsze placze choc jemu mowie ze nie... po co ma sie chlopaczyna zamartwiac..... on sam wychodzac z domu mial lzy w oczach a ja sie trzymalam i o wygonilam bo czulam ze sie rozklei i wtey ja bym pekla a tak chociaz widzial mnie ostati raz usmiechnieta......
ja oczywiscie poryczalam sie ale jak juz drzwi po nim zamknelam.....

Doberek !!!

mlody spi jeszcze..a ja gotuje juz pyrki na zapiekanke hehe :-):-)
dzis idziemy do laryngologa z hania i mam malego stresa jak sie tam dogadam :baffled:..

Daffi wspolczuje takich snow !!!

dacie rade.. w sumie latwiej chyba jest zrozumiec niz cokolwiek powiedziec....
ja bym stala jak slup i nie wiedziala mimo wszystko... niemiecki dla mnie to porazka.... jak cos potrzebuje dzwoniac wieczorem do meza na nr tych niemcow to zawsze komp odpalony ggogle tlumacz tez tekst przetlumaczony i mowie tylko stale jedno i to samo czytajac z kompa hahahha

ja pomykam ide odkurzyc chalupke i ubrac nas :-):-)

daffi nie wiem nie pomoge :no: a ty chyba ,asz troche dlugie wlosy co??..

papatki...

nie... dosiegaja zapieciaod stanika.... ale sa starszne... a te przedluzane sa ciut inne nie poniszczone i zawsze mi sie marzyly dlugie takie chociaz do pasa... pozatym ostatnio mi fryzjerka podciela bo stweirdzial ze mocno zniszczone sa i miala tylko ciut ciut a tu dupa... obciela ich tyle ze nie wiedzialam kto ja jetsem:)

hello:-)
larvunia witaj wklubie,moj tez buszuje od 6:szok::szok::szok::szok:wychodzi na to ze jak wroce znocki to nawet oka nie zmruze:szok::szok::szok::szok::-D
kurde juz mam stresa
daffi to tylko 10 dni a wyobraz sobie ze ja po, roku mojego nie widzialam:-D:-)ale dalam rade choc nocnki przeplakane z tesknoty:-D:-D
ja jzu ogarnelam chatke, zaraz bede sie szykowac do miasta i wogule dzis dzien zalatany bede miec..wiec do wieczorka kochaniutkie
ciekawa jestem czy dzis wkoncu przyjdzie ten fotelik:eek::eek:

Hey Daffi, dziękuje jakoś leci;)
a co do Twoich dolegliwosci to moja siostra tak miała i jej lekarz kazał wziasc na raz duza ilosc rutinocsorbinu. Nawet 7 tablekek. i wiesz ze to dzialalo??

reklama
Siemanko;-) my dziś pospałyśmy do 7.30 chociaż:-) znów pogoda nie teges i chyba zimno...Jeszcze 3 dni i moi staruszkowie przyjeżdżają, muszę jakiś placek zrobić, sałatkę też jakąś do tego...:tak:

Daffi zauważyłam że mamy trochę ze sobą wspólnego...ja także jestem płaczliwa, rozklejam się nieraz na filmach, umieram z tesknoty jak mój wyjeżdża i się zamartwiam, nie mam prawka i też kocham długie włosy:-D dlatego nie mem odwagi na całkiem krótką fryzurę. Apropo przedłużania moja sister jest fryzjerką i też często przedłuża sobie włosy mogę ją spytać o wszystkie za i przeciw tego eksperymentu;-):-)

Marzenka powodzenia życzę w pierwszym dniu pracy:tak:

Witam pozostałe laseczki:happy:

Do góry