reklama
D
daffodill
Gość
daffi a Wy pierwszy raz sie rozstaliscie na tyle?? straznie przezywasz... choc ja bylabym nie lepsza...
tak pierwszy raz.... kiedys tylko 1 dzien sie nie widzielismy i to wsio.....
dostalam siwych wlosow tak sie zamartwiam... a jak z nim rozmaiwam choc te 2 minutki to zawsze placze choc jemu mowie ze nie... po co ma sie chlopaczyna zamartwiac..... on sam wychodzac z domu mial lzy w oczach a ja sie trzymalam i o wygonilam bo czulam ze sie rozklei i wtey ja bym pekla a tak chociaz widzial mnie ostati raz usmiechnieta......
ja oczywiscie poryczalam sie ale jak juz drzwi po nim zamknelam.....
D
daffodill
Gość
Doberek !!!
mlody spi jeszcze..a ja gotuje juz pyrki na zapiekanke hehe :-):-)
dzis idziemy do laryngologa z hania i mam malego stresa jak sie tam dogadam ..
Daffi wspolczuje takich snow !!!
dacie rade.. w sumie latwiej chyba jest zrozumiec niz cokolwiek powiedziec....
ja bym stala jak slup i nie wiedziala mimo wszystko... niemiecki dla mnie to porazka.... jak cos potrzebuje dzwoniac wieczorem do meza na nr tych niemcow to zawsze komp odpalony ggogle tlumacz tez tekst przetlumaczony i mowie tylko stale jedno i to samo czytajac z kompa hahahha
D
daffodill
Gość
ja pomykam ide odkurzyc chalupke i ubrac nas :-):-)
daffi nie wiem nie pomoge a ty chyba ,asz troche dlugie wlosy co??..
papatki...
nie... dosiegaja zapieciaod stanika.... ale sa starszne... a te przedluzane sa ciut inne nie poniszczone i zawsze mi sie marzyly dlugie takie chociaz do pasa... pozatym ostatnio mi fryzjerka podciela bo stweirdzial ze mocno zniszczone sa i miala tylko ciut ciut a tu dupa... obciela ich tyle ze nie wiedzialam kto ja jetsem
marzenka21
Fanka BB :)
hello:-)
larvunia witaj wklubie,moj tez buszuje od 6wychodzi na to ze jak wroce znocki to nawet oka nie zmruze
kurde juz mam stresa
daffi to tylko 10 dni a wyobraz sobie ze ja po, roku mojego nie widzialam:-)ale dalam rade choc nocnki przeplakane z tesknoty
ja jzu ogarnelam chatke, zaraz bede sie szykowac do miasta i wogule dzis dzien zalatany bede miec..wiec do wieczorka kochaniutkie
ciekawa jestem czy dzis wkoncu przyjdzie ten fotelik
larvunia witaj wklubie,moj tez buszuje od 6wychodzi na to ze jak wroce znocki to nawet oka nie zmruze
kurde juz mam stresa
daffi to tylko 10 dni a wyobraz sobie ze ja po, roku mojego nie widzialam:-)ale dalam rade choc nocnki przeplakane z tesknoty
ja jzu ogarnelam chatke, zaraz bede sie szykowac do miasta i wogule dzis dzien zalatany bede miec..wiec do wieczorka kochaniutkie
ciekawa jestem czy dzis wkoncu przyjdzie ten fotelik
D
daffodill
Gość
dzień dobry!
o jest i kasiunia jak sie miewasz?
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Siemanko;-) my dziś pospałyśmy do 7.30 chociaż:-) znów pogoda nie teges i chyba zimno...Jeszcze 3 dni i moi staruszkowie przyjeżdżają, muszę jakiś placek zrobić, sałatkę też jakąś do tego...
Daffi zauważyłam że mamy trochę ze sobą wspólnego...ja także jestem płaczliwa, rozklejam się nieraz na filmach, umieram z tesknoty jak mój wyjeżdża i się zamartwiam, nie mam prawka i też kocham długie włosy dlatego nie mem odwagi na całkiem krótką fryzurę. Apropo przedłużania moja sister jest fryzjerką i też często przedłuża sobie włosy mogę ją spytać o wszystkie za i przeciw tego eksperymentu;-):-)
Marzenka powodzenia życzę w pierwszym dniu pracy
Witam pozostałe laseczki
Daffi zauważyłam że mamy trochę ze sobą wspólnego...ja także jestem płaczliwa, rozklejam się nieraz na filmach, umieram z tesknoty jak mój wyjeżdża i się zamartwiam, nie mam prawka i też kocham długie włosy dlatego nie mem odwagi na całkiem krótką fryzurę. Apropo przedłużania moja sister jest fryzjerką i też często przedłuża sobie włosy mogę ją spytać o wszystkie za i przeciw tego eksperymentu;-):-)
Marzenka powodzenia życzę w pierwszym dniu pracy
Witam pozostałe laseczki
Podziel się: