reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
naskrobalyscie od rana ze hej:-D
pogoda moglaby byc lepsza ale coz, ja dzisiaj wstalam o 7 :-)

reklama
heheheh wlasnie to samo napisalam do mojego na GG hehehehehehe
"larvunia
10:55:00
ale ma lenia... dawno takiego nie mialam... "

Siemka :-):-)
my bylismy w sklepie i robilam zapiekanke tzn.przygotowalam a pozniej tylko hop do piekarnika i wsio :-):-)
za godzinke smigamy po mloda do szkoly nie chce mi sie isc moglaby ta szkola byc troche blizej hehe :tak:
obzarlam sie czekolada i tak mi nie dobrze slodko teraz po niej he...

...........:-):-):-)

a ja postanowilam ze narazie wlosow nie skracam ale zeby wygladaly ok to kupilam dzisiaj sobie dobra odzywke i calkiem inny szapon niz do tej pory uzywalam:-)
obciac zawsze mozna gorzej idzie w druga strone:dry:

asieńka to chyba coś w powietrzu siedzi bo co słysze to ktoś gdzieś chory, moja niedawno też była zaziębiona, po niej ja tylko mojego nie wzięło:) ale on to zahartowany biega co dzień rano na zaprawie to może temu:) no i kąpie się też nie w dość ciepłej wodzie ale letniej a ja znów to muszę mieć gorącz w wannie:))) zdrówka dla twoich dziewczynek

reklama
ja zaraz do kostrzyna mykam to się dowiem co to za badziewie
w sumie to razem z larvunia moglysmy się w piątek wybrać, bo juz wtedy natka kaszlała. U mojego brata to teraz jakiś wirus dopadł dzieci i po kolei wszyscy objawy żołądkowe. Masakra.

Do góry