reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jestem kawa gotowa !!
naczynia pomylam a mlody nie chcial matki wpuscic na kompa bp bajki o autach tu ogladal..:wściekła/y::wściekła/y:musze sie z nim klocic o kompa heheh
:-D:-D

daffi spoko ;-)
madzia noooooo mnie tez bedzie to niebawem pewnie czekac ;-)

no ale ja sama go tego nauczylam bo wlaczalam mu baje na you tube auta cars to teraz mam za swoje hehe :-D:-D:tak:
ale 4 do jednego kompa to juz troche duzo trzeba pomyslec o jakims laptopiku dla nas starych a dziecia zostawic komp i bedzie spokoj
:-):-)

u nas jest i lapek i komp... i czesem i tak walka jest o lapka hehehehe ;-)
zmoklam jak kura..... strasznie pada. I co ja bede dzis ze starym w domu robic :eek:

u nas tez pochmurno ale narazie nie pada oby tak dalej bo musze pozniej isc po mloda do szkoly a kawalek mam...:tak::tak:
zmykam ide cos porobic tylko co??..niech juz ten maly brzdak sobie pooglada chwile bo mi steka..:wściekła/y::wściekła/y:
to do pozniej !!!:-):-)

czesc dziewczyny
pogoda beee, hehe a my jestesmy u siostry nieplanowany wypada:-D
ale pada:-( ma byc dzisiaj grill, dobrze ze jest weranda kryta to tam chociaz sucho:-)
a wy spac to w ogole nie mozecie ze tu od ranca urzedujecie...?;-):-D:-D

reklama
Do góry