reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nooooooooo ja juz chce wtorek :unsure:
moj ma wolne a pojechal jedna sprawe zalatwic do g-wa i przy okazji na chwile na urodziny do corki jego brata.... a ja siedze w domu SAMA bo Fruciu spi.... :-(

befatka a TObie co.... :eek:

kurna nawet nigdzie pojechac nie moge bo mlody chory :-(
no i pogoda sie zpsula cos widze....
choc rano i tak spacerek zaliczylismy z mlodym...

a ja juz w wyrku:-)
dawid niespal dzis od 6 rano wiec juz padl:-Dnawet mleczka nie wypil:-D:-D
kurde ja juz nie mam gdzie kwiatwo trzymac,dawid mi siega do parapetu i sciaga,chyba czas pomyslec o polkach na sciane.cos musze wymyslec bo znerwowo to siwa zostane,wczoraj przestawilismy lozko w sypialni.bo wchodzil na lozko i do parapetu a teraz o wiele mu trudniej.plus taki ze moze teraz wchodzic i skakac po lozku:-D:-D:-D:-D
po obiedzie poszlismy na lody i dawid gdzies mi czapke zgubil:eek::eek::szok::szok::szok:
larvunia widze ze lubisz bywac w lesie:-D;-)ja tez lubie:-)tylko czekam na ten fotelik i tez ruszymy:-)
daffi ja tez tak mialam na poczatku,a ty okres juz masz?
ciasteczko torty napewno pyszne,kobieto ty masz talent!!!
befatko a ty co robilas w nocy?

Heja ja na moment, zaraz idę młodą szykować do spania choć zanim padnie to jeszcze z godzinę. Dobrze że już koniec dnia ale nudy były pół dnia grałam w gierkę na kompie z przerwami:-p ale plus ten że posprzątałam sobie na błysk łazienke:tak:mój mi przed chwilą napisał że mam mu pojutrze na obiad zrobić flaczki:szok: też mu sie zachciało:eek: a ja po pierwsze nie lubię ble! a po drugie nigdy nie robiłam i nie mam pojęcia jak je mu zrobić może to wstyd ale nie potrafie:sorry:a może któraś juz robiła???

a ja juz w wyrku:-)
dawid niespal dzis od 6 rano wiec juz padl:-Dnawet mleczka nie wypil:-D:-D
kurde ja juz nie mam gdzie kwiatwo trzymac,dawid mi siega do parapetu i sciaga,chyba czas pomyslec o polkach na sciane.cos musze wymyslec bo znerwowo to siwa zostane,wczoraj przestawilismy lozko w sypialni.bo wchodzil na lozko i do parapetu a teraz o wiele mu trudniej.plus taki ze moze teraz wchodzic i skakac po lozku:-D:-D:-D:-D
po obiedzie poszlismy na lody i dawid gdzies mi czapke zgubil:eek::eek::szok::szok::szok:
larvunia widze ze lubisz bywac w lesie:-D;-)ja tez lubie:-)tylko czekam na ten fotelik i tez ruszymy:-)
daffi ja tez tak mialam na poczatku,a ty okres juz masz?
ciasteczko torty napewno pyszne,kobieto ty masz talent!!!
befatko a ty co robilas w nocy?

ja okres mam od 23 stycznia....

ja dzis z miska poszlam o 14 do inter marche troche mi sie tam awanturowala ale przy kasie zasnela i zal mi jej bylo wiec nie poszlam od razu do domu tylko polazilam z nia 2 godz po miescie wrocilam po 16 bo nogi mnie juz bolaly.....
mloda nadal spala wiec otworzylylam okno w pokoju i dalej spala w wozku..... az do 18.. poszlam ja zbudzic bo przeciez o 19 kapiel i nie pojdzie mi spac....
wykapalam ja i nakarmilam bo wczesniej jadla ostatnio o 12 i tylko 80ml mleka.....
i jak przewidzialam nie bylo widac w ogole ze chce spac... ale po chwili patrze ze sie nie rusza wiec mysle spi.... zagladam a ona nieruhomo lezy i oczy ma otwarte.. mowie do niej: "Julka" a ona nic wiec ja odkrylam i szturchnelam... usmiecnela sie ale bylo widac ze jest gdzies w innym swiecie , szybko ja podnioslam i oprzytomniala i pozniej zrobila jeszcze kilka razy tak... no myslalam ze cos sie z nia zlego dzieje i bylam spanikowana.. a teraz steka i jeczy i pewnie juz spac chce ale nie moze......

ps.. katgen po tym ostatnim posiedzeniu na aleji przyjazni opalilam rece i wygladam jak debil.. w sumie brat to zauwazyl... mialam krotki rekaw i teraz na ramiaczkach juz sie nie pokaze!ahahahah

Witam sie jeszcze bez kawy!!!
Tragedia koszmarna! jestem zla... bo w Niemczech tez tak pada i jak tak dalej bedzie to robota sie przedluzy a juz maz mi dzwonil wczoraj ze beda szybciej piatek lub sobota ale jesli nie bedzie padac! modlcie sie razem ze mna o ten brak deszczu!
ja dzis z tesknoty mialam sny typu ze jest u sebie w pracy i mnie zdradza tam z jakas larwa!!!!!!!!! grrrrrrr:/

reklama
Witam sie z tostami w reku hehe :-D:-D:-D
u nas dzis nie pada :no: ale padalo wieczorem...

daffi im dluzej tym wiecej kasy przywiezie wiec to tez na plus :-):-)

ide zaraz kawke strzele i zajrze !!

Do góry