reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- on jakieś takie orzechowe, albo kawowe. Tylko nie wiem czy na roczek ten kawowy wypada. Tak za m -c zgłosze się do Ciebie.

U nas zmiana planów, jedziemy do rodziców. Sporo czasu nas nie będzie, bo to szmat drogi, więc nie zapomnijcie o mnie:tak:
Dziś nas tak naszło, niestety u rodziców neta nie ma:eek:
Zrobiliśmy zakupy na drogę,ale nigdzie nie było już chleba, więc musieliśmy tostowy kupić dla M , ja sobie jakieś kromki fitness kupiłam:confused2:

Miłego weekendu i jak będę miała dostęp do internetu to się odezwę.

aneteczka milego weekendu :)
ja sobie popiwkowalam troszku bo normalnie nerwa mialam na maksa,bo mial dzis przyjsc ten fotelik na rower no i oczywiscie nie przyszedl nosz cholera jasna,no patafiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tyle razy mowilam ze zalezy mi zeby doszedl na dzis jeszcze babka mowila ze dzis napewno bedzie,a pozniej dzwoni i mowi ze blad w adresie byl i bedzie we wtorek nosz cholera jasna ja nie po to place 15zl kurierem,,,,,,bo gdybym nie brala kuriera mialabym przesylke za darmo..
tylko nierozumiem,bo rownie dobrze kurier mogl zadzownic,pewnie mial telefon.zreszta zawsze jak miala przyjsc do mnie paczka to kurier dzwonil pytal sie czy jest ktos wdomu,wiec nierozumiem.kurde no naprawde sie wkurzylam
megi ale ten twoj mezus ma dobrze:):)
a madziarena byla jakis czas temu,wrocila do pracy tyle wiem :):)pewnie czasu nie ma

Aneteczka szerokiej drogi i miłego odpoczynku
Ciacho a Ty znowu tortami szczujesz na Nk
Megi dzis masz kompa tylko dla siebie a tu puchy jak na złosc :)

Dziecko mi padło o 17,40 tzn tatus pozwolił jej zasnąc bo mu sie nie chciało z nia bawic :wściekła/y::wściekła/y:a jak on chce przed kompem posiedziec to ona cały czas mu na plecach siedzi bo zadko go ma tylko dla siebie.Ja robiłam w tym czasie pierogi ruskie ciekawe o której mi sie teraz obudzi bo do rana raczej nie pospi.Choc mam taka cicha nadzieje
Dobra ide jakis horror obejrzec w sensie m jak milosc albo cuś
Marzenka tez bym sie wkurzyła zadzwon tam i opierdziel powinni ci oddac czesc kasy ja tak miałam z walizkami miedzy polska a londynem i kurier kłamał ze nikogo nie było w domu a my czekalismy i tez miał tel i mił dzwonic a poprostu juz mu sie nie chiało w ten dzien do nas jechac ja wydarłam im 50%
Miłego weekendu laski

Ostatnia edycja:
aneteczka a dlaczego nie moze byc kawowy, zreszta cos tam wymysle i jak cos to wam podesle jakis pomysl:-) milej podrozy
befatka hymm nie jak cos to nie musisz tam zagladac;-):-D:-D co by smaka nie robic:-D
mloda dostala na drugim oku zapalenie spojowek ale lek podaje jeszcze 2 dni i jej przejdzie

Aneteczka miłego pobytu u rodziców:tak:

Ciasteczko no tak już jest że jak ja pisze to nikogo tu nie ma a wy pszecie najwięcej jak ja w ukryciu normalnie pech:no: ale potem mam do czytania za to heh:-)

marzenka ja też bym się na twoim miejscu spieniła ty płacisz więc wymagasz co oni sobie myślą:no:

Dziewczyny za tydzień zjeżdżają na cały wekend do nas moi rodzice i mam taki problem...mój tatko 21 maja kończy 50-tke i wogóle nie wiem co mamy mu sprezentować od nas, zero pomysła, on nawet nie ma jakiejś pasji ajego jedynym hobby jest praca:sorry:i co muszę coś wymyśleć a mam tylko tydzień bo chcemy mu dać jak u nas będzie:tak:doradżcie plis...

Zajrze z rańca, mykam już i dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry