reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja tez w domu nie martw sie....

oj larvunia a ja teraz dopiero zauwazylam posta ze mracelek chory.... bidulek ten to sie ma... szybkiego powrotu do zdrowia zycze!

reklama
megi nie wszyscy bo ja nie, jestem padnieta,
zrobilam ten torty wsumie moga byc
i jeszcze zaliczylam fikoland z dziewczynami 3 godz tam siedzialy

Witam wieczorowo !!!
u nas dzionek ok w dzien spacerek a po poludniu sasiady na kawke wpadli :tak::-)
i z kawki zrobilo sie tez piwko :-D:-D
ale juz poszli dzieci w pizamach :tak:i do wyra...

ciasteczko pokaz torcika jakie cudo zrobilas :-):-)

megi widze ze masz fuche fajnie zawsze cos tam wpadnie :tak::tak:

zdrowka dla marcelka ...

beti widze juz koncowka u ciebie daj tylko znac jak bedzie juz cos sie dzialo :-):-)

pomykam spokojnej nocki !!!

wpadlam powiedziec DOBRANOC!
:-D
siedze od 18.00 na necie i wdrazam sie w tajniki fotografi hehehe, juz wymiekam... ide spac.
Wie ktoras moze gdzie w gorzowie mozna zorbic kursy jakies fotograficzne??

no dobra spadam.... paaaaaaaaaaaaa

ps. ciacho PYSZNOSCI :tak:

Doberek ide robic kawke bo dopiero wstalismy...

ciacho torty smakowite i sliczne jak zawsze:))...

milej niedzieli..

No i ja też dołączam:-) witam! Ale mamy dziś słoneczko oby tak przez cały dzień...
jem śniadanko, mojego nie ma więc mam kompa cały dzień dla siebie:-D

ciasteczko bardzo smakowite te torty masz talenta:tak:

miłej niedzieli:happy:

dobry...
ale pieknie na dworze! mjami!
tylko te robactwo w lesie mnie wkurza na maxa, jakies male czarne cos lata wszedzie + komary! ggggrrrr... bieglam i chyba lykalam je po drodze , no mowie wam masakra w lesie sie dzieje!

reklama
Do góry