reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc megi
do beti napisz to zrobi ci dostep:tak:
to dzien zaplanowany juz masz:-) ja tez jakies ostatnie zakupy bo jutro wszystko zamkniete
takie kolejki po chleb w piekarniach ze szok, lece niedlugo po zakupy bo popoludniu bedzie duuuzo ludzi:-)

reklama
a kuku..nudze sie..:-):-)
zupa juz gotowa nawet podlogi przelecialam :-D:-D
jakis u nas wiatr dzis dupny wieje...
ide chyba umyje okno u mlodej w pokoju bo juz jakies brudne...a tak nie mam co robic...

megi a no widzisz tak to bywa ze ciagle gdzies chodzimy przynajmjiej na nude nie narzekam hehe...powiem ci ze tu wiecej mam znajomych i wiecej imprezuje niz w mczu :-D:-D:-D...dobrze ze moja mama tego nie widzi :-D:-D

co do tajnego to Beti musi cie tam wciagnac :tak::tak:

dobra ide myc te okno...:happy:

Witam

Marzenka- gratulacje i trzymam kciuki zeby ten pierwszy dzień był udany, powidzenia:)

My na majowy weekend do domku nads jeziorko jedziemy. Grilla zapalimy, trochę pobędziemy na świeżym powietrzu, mały tam lubi być bo wszędzie go na rękach nosimy:-)Musimy tylko tam jakieś łóżko kupić, najlepiej jak najtańsze zeby się zdrzemnąć gdzieś było, bo na razie tylko stoł i jakaś szafka jest, więc lipa, na noc nie można zostać.

Mnie łapa już mniej boli, mama dziś pojechała do domu. Wyspaliśmy się z Miłoszkiem do 9:-)teraz taki marudny, cały czas popłakuje.
Muszę dziś jeszcze do szpitala iść:sorry:po wypis. Zabieg miałam planowany, tylko że ja myślałam , ze to zrobią mi ambulatoryjnie i że w szpitalu nie zatrzymają. Siedziałam tam trzy dni, zabieg miałam pod narkozą, więc nie takie hop siup.Teraz najgorzej , że samochodu prowadzić nie mogą, bo biegów nie zmienie:sorry:i uziemiona jestem z małym. Nie wiem jak sobie poradzę z wózkiem, ale może jakoś dam rade.

ciasteczko- ilke ty bierzesz za kg torta??? pytam bo mój mały za niedługo ma roczek i chyba ukłonie się do Ciebie , że byś mi zrobiła. Chicałaby z jakąs mają, np z orzechową bo z bita nie bardzo lubi mój m.

Dzieczyny może na jakiś spacerek się umówimy, taka śliczna pogoda, np w parku róż, co wy na to???

Ostatnia edycja:
Tak wogóle melduje się spowrotem:-) ale dziś ciepło tylko ten wiatr..byłam u mojego żarełko mu zanieść a po drodze na mieście napotkałam katgen, poszła ze mną i tak w drodze powrotnej podyskutowałyśmy troszkę, ale jej Izunia już duża:szok: słodka jest:-) zahaczyłam z moją Zuzką o budkę i wpadłyśmy po lodziarza:-pteraz moja śpi...

o rety wy tu o zakupach a ja zapomniałam że jutro pozamykane sklepy:eek: będę musiała znów wyskoczyć bo nie kupiłam chleba...:angry:o czym ja myślę:no:

megi dzisiaj jest dziki szał gorzej niz przed swietami, ja mam chleb w zamrazarce zawsze na wszelki wypadek:-)
to sobie z kaska pogadalyscie:-) predzej czlowiek gdzies sie przypadkiem napotka niz uda sie gdzies umowic:confused2:

reklama
Do góry