reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
larvunia jak mlody, spal wam w nocy? duzo zdrowka dle niego
megi fakt pogoda pochmurna ale nie jest tak zle:-) ciewiergola mi wroble za oknem :-D
az milo posluchac:tak:

reklama
Czesc laski,my wrocilismy o 1:30 w nocy masakra zdazylam sie napic i wytrzezwiec odrazu hihi...:-D:-D
dopiero wstalismy
ide sie ogarnac potem poczytam....:tak::tak:

Ostatnia edycja:
o super w koncu przejrzyscie jest :tak::-) dzieki katgen:-)
katar to normalka przy wirusowkach, ale bidulek sie meczy :-(

hello :)
larvunia zdrowka dla marcelka .

no widze ze coraz wiecej nas ma nowe fryzurki,musze wam zrobic foto to wam sie pokaze,jedno jest pewne ze w takich wlosach bardziej czuje sie kobieco :)
u mnie tez nocka do bani wstawalam 4 razy do dawidka,potem od 5 nie moglam zasnac wkoncu poszlam do innego pokoju i zdrzemnnelam sie chwile.
tera zdawidek na spacerku zciotka :):):)
megi no niemam pojecia ,moze jakis bryloczek fajny do kluczy?hmmmm
co tam u naszej beti?kochana odezwij sie przeciez ty zaraz tu rodzic bedziesz...albo moze i juz dzidzia jest na swiecie,nie ale to bysmy juz dawno wiedzialy:):):)

hello :)
larvunia zdrowka dla marcelka .

no widze ze coraz wiecej nas ma nowe fryzurki,musze wam zrobic foto to wam sie pokaze,jedno jest pewne ze w takich wlosach bardziej czuje sie kobieco :)
u mnie tez nocka do bani wstawalam 4 razy do dawidka,potem od 5 nie moglam zasnac wkoncu poszlam do innego pokoju i zdrzemnnelam sie chwile.
tera zdawidek na spacerku zciotka :):):)
megi no niemam pojecia ,moze jakis bryloczek fajny do kluczy?hmmmm
co tam u naszej beti?kochana odezwij sie przeciez ty zaraz tu rodzic bedziesz...albo moze i juz dzidzia jest na swiecie,nie ale to bysmy juz dawno wiedzialy:):):)

beti to chyba w Krakowie (przynajmniej takie plany miała)

reklama
Hejka;-) wróciłam niedawno od kobitki, znów trochę jej ogarnęłam dziś całą kuchnie w 2 godziny się wyrobiłam, rok nie myte nic ale się nie dziwie starsze małżeństwo kompletnie bez sił:sorry:ja się cieszę że mogę pomoc:-)

Beti dzięki kochana, trzymaj się ciepło;-)

larvunia całuski dla Marcelita i zdrówka...moja z 3 tygodnie temu to samo miała...

madzia ale zabalowaliście:-D dziś powtórka czy odpoczynek i leczenie?:-D fajnie wam..

Kużwa wszyscy grilują balują a ja na house....:( mój jutro znów służba a ja sama:(

Ostatnia edycja:
Do góry