reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko ja też czasem kupuję więcej chleba i zamrażam akurat tak się składa że jeden mam zamrożony ale nic poza tym więc jeden nie styknie...no z tym to masz rację że prędzej na mieście się kogoś spotka niż da się z nim zgadać na spotkanko:)

reklama
Czesc laski
Miłka nie zakładaj co chwile nowych niepotrzebnych wątków!!!Zwłaszcza ze najmniej sie udzielasz.Tylko śmietnik sie robi
Najlepiej konsultowac załozenie nowych wątków na głównym.Dziekuje

daffi a ty już zaliczyłaś miasto?:)

od 11 sie wloczylam az do teraz hehhe i bylam nawet niedaleko ciebie bo na dabrowskiego u tesciowej po paczke bo przyszly kolejne probki.. najgorsze ze dali w niej duze mleko po 6 mcu tylko szkoda ze nan2R jak julka pije bebilon...a moze pozniej bede mniej dawac mleka i zmienie na nan i np 2 deserki w ciagu dnia.. tak mysleze o 6 mleczko pozniej 1deserek ok9-10 pozniej zupka pod wieczor deserek a na noc mleczko z kaszka.
nie wiem czy taki schemat zywienia moze byc????

Daffi w/g mnie dobrze sobie to zaplanowałaś:) z tym karmieniem...mam rozumieć że Julka nie jest już wogóle na piersi??? bo pisałaś że pije Bebilon...O ile ja pamiętam jak moja była w 4 miesiącu życia to też wprowadziłam te pierwsze deserki i zupke marchewkową i tak jak rano się budziła to mleko <Bebiko> ( tak 6-7godzina ) ok 10 deserek potem po 3-4 godzinach mleko lub obiadek pod wieczór mleko i jeszcze póżnym wieczorem mleko także moja z 4 razy dziennie piła mleko taki miała apetyt:) a karmiłam piersią na ządanie do drugiego miesiąca potem miałam słaby pokarm i się nie najadała...

reklama
Katgen i jak udał się zakup? dostałaś to co chciałaś?:-)

Dziewczyny a madziarena się tu już długi czas nie pokazuje co nie?:baffled: nikt nie wie co u niej?

Ale tu pustki...uuuuuuuu...

Ostatnia edycja:
Do góry