reklama
Witam z kawa !!!
marzenka kiedy zaczynasz?? nie stresuj sie tak bedzie git obys tylko dala rade te nocki
co porabiacie na majowy wekend??
my dzis jedziemy do znajomych popoludniur wiec zapowiada sie % wieczorek
ale wpierw na zakupy trza bo jutro tez tu jest wolne i pozamykane sklepy tak jak u was...
jutro jak bedzie pogoda to chcemy z kumpela i jej dziecmi jechac do miasta bo jest dla dzieci Kinderfest taki festyn wiec mozna jechac popatrzec
u mnie mlody spi jeszcze...
marzenka kiedy zaczynasz?? nie stresuj sie tak bedzie git obys tylko dala rade te nocki
co porabiacie na majowy wekend??
my dzis jedziemy do znajomych popoludniur wiec zapowiada sie % wieczorek
ale wpierw na zakupy trza bo jutro tez tu jest wolne i pozamykane sklepy tak jak u was...
jutro jak bedzie pogoda to chcemy z kumpela i jej dziecmi jechac do miasta bo jest dla dzieci Kinderfest taki festyn wiec mozna jechac popatrzec
u mnie mlody spi jeszcze...
marzenka21
Fanka BB :)
madzia zaczynam we wtorek :-)
mam nadzieje ze przyjdzie dzis fotelik to weekend glownie spedzimy na wypadach rowerowych,to mamy wplanach
ja wlasnie jestem w trakcie mycia garow,moj ma niespodziewanie wolne wiec super
potem na spacer z psiapsiola sie umowilam
milego dnia kochaniutkie:-)
mam nadzieje ze przyjdzie dzis fotelik to weekend glownie spedzimy na wypadach rowerowych,to mamy wplanach
ja wlasnie jestem w trakcie mycia garow,moj ma niespodziewanie wolne wiec super
potem na spacer z psiapsiola sie umowilam
milego dnia kochaniutkie:-)
D
daffodill
Gość
daffodil my powiem ci szczerze nie narzekaliśmy przez te 2 lata było wszystko oki tylko czasem jak burza czy ulewa to chwilowe przerwy bo sygnał zanikał ale to chyba przez antene ale tak to wporządku...a wy za enke ile płacicie???
Mój dziś przyniósł do domu nowy dekoder, przedłużył umowe i przez 3 miesiące mamy pełny pakiet programów za darmo a potem wybieram sobie jaki chce i za jaką kwotę co miesiąc...
widzisz u nas byla taka historia ze my mielismy dekoder na wlasnosc..po 2 latach umowy zrobili namjuz na czas nieokreslony.... i jak tylko skonczyla sie umowa tak i dekoder sie popsul..dokladnie tak samo jka Katgen... nie dalinam nowego bo po 1sze koniec umowy byl a po 2 dekoder na wlasnosc.... i kazali 3 miesiace okresu wypowiedzenia zachowac i za kazdy normalnie zaplacic 68zl plus ten 1 m-c ktory wczesniej caly nie ogladalismy..... i pozniej zawiazac na nowo umowe! sie wkurzylam napisalam wymowienie wyslalam i po jakims m-cu oddzwonili i pwoeidzieli czemu rezygnujemy? ze mozna to inaczej zalatwic. ze zaplacimy za te 3 mce wypowiedzena ale podpiszemy juz nowa umowe i nie bedziemy 3 miechy bez tv tylko kontynuacja... tylko ze my juz Enke wzielismy ahahaha
przez pierwsze 6 mcy placilismy 38zl i mielsimy ponad 1000 kanalo ale polowa to byly jakies niemieckie francuzkie japonskie itp... do tego byl w promocji do 4 m-ca filmbox, cinemaxy i HBO a teraz mamy 4 pakiety programowe za 48zl.
D
daffodill
Gość
daffi ci z polsatu to wiedza tylko jak kase sciagnac i nic wiecej
to tak jak w erze jest tyle razy dzwonia zeby mi zaproponowac jakis tam dodatkowy abonament za 20zl i 1000min do ery i stacjonarne a ja ma to samo ale za 5 zl
wystarczyloby zajrzec w umowe a nie dzwonic po iles tam razy
dokladnie zgadzam sie z tym jak najbardziej!
D
daffodill
Gość
no a tak w ogle to witam siezapowiada sie znow piekny sloneczny dzien
musimy isc do miasta......
co do weekendu majowego to spedze go z bratem i Julka przed tv
no i zmykamy malenstwo wstalo
musimy isc do miasta......
co do weekendu majowego to spedze go z bratem i Julka przed tv
no i zmykamy malenstwo wstalo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hello
a my jutro jedziemy na wies do brata mam nadzieje ze nie bedzie padac
a my jutro jedziemy na wies do brata mam nadzieje ze nie bedzie padac
C
ciasteczko
Gość
czesc dziewczyny
no ja jutro tzw.w pracy jestem robie 2 torty kazdy po 2kg jakis spacer z dziecmi itp. wiec wsumie caly dzien mam zaplanowany:-)
a pozniej nie wiem mielismy jechac do rodzicow ale scielam i nie wiem czy mam ochote
no ja jutro tzw.w pracy jestem robie 2 torty kazdy po 2kg jakis spacer z dziecmi itp. wiec wsumie caly dzien mam zaplanowany:-)
a pozniej nie wiem mielismy jechac do rodzicow ale scielam i nie wiem czy mam ochote
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam piątkowo:-) dziś znów same z Zuzką, m na służbie, wróci jutro i znów nie będzie z kim pogadać...na 11 muszę być u mojego pod JW mam mu przynieść chleb bo zapomniał przynajmniej dłuższy spacer zaliczymy z Zuzką potem jakiś obiadek wymyślę dla nas dwóch i jakoś czas trochę myknie...
daffii będę niedaleko twojego domku;-):-) to fajnie że jesteście bardziej zadowoleni z enki ja osobiście jak do tej pory tak nie narzekamna polsat ale różnie bywa, odpukać...
marzenka cieszę się że dostałaś pracę gratuluję ci kochana
madzia ty to masz imprezowe zycie ciągle gdzieś mykacie albo też u was drzwi się nie zamykają od domu nie możesz narzekać na nudę:-) a tak z innej beczki to możecie mnie jakoś wcisnąć na tajny nie obraże sięjeśli wogóle chcecie rzecz jasna
To zajrzę póżniej pa! pa!
daffii będę niedaleko twojego domku;-):-) to fajnie że jesteście bardziej zadowoleni z enki ja osobiście jak do tej pory tak nie narzekamna polsat ale różnie bywa, odpukać...
marzenka cieszę się że dostałaś pracę gratuluję ci kochana
madzia ty to masz imprezowe zycie ciągle gdzieś mykacie albo też u was drzwi się nie zamykają od domu nie możesz narzekać na nudę:-) a tak z innej beczki to możecie mnie jakoś wcisnąć na tajny nie obraże sięjeśli wogóle chcecie rzecz jasna
To zajrzę póżniej pa! pa!
Ostatnia edycja:
Podziel się: