reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laseczki
marzenka napisz jak tam ci poszlo:-)
megi hehe udalo wam sie z tym dekoderem to szybko po nowy i mloda bedzie zadowolona:tak:

ja co do cyfrowego polsatu sie nie wypowiadam! to jest jedna wielka pomylka! nie maja kompetentnych ludzi.. jak sie z nimi rozmawia to odnosi sie wrazenie ze sa tam za kare i nie maja pojecia o tym co tak naprawde robia!

a teraz mamy Enke i jest znaczna roznica bez porownania:):):):)

reklama
daffi ci z polsatu to wiedza tylko jak kase sciagnac i nic wiecej:baffled:
to tak jak w erze jest tyle razy dzwonia zeby mi zaproponowac jakis tam dodatkowy abonament za 20zl i 1000min do ery i stacjonarne a ja ma to samo ale za 5 zl
wystarczyloby zajrzec w umowe a nie dzwonic po iles tam razy:wściekła/y:

daffodil my powiem ci szczerze nie narzekaliśmy przez te 2 lata było wszystko oki:) tylko czasem jak burza czy ulewa to chwilowe przerwy bo sygnał zanikał ale to chyba przez antene ale tak to wporządku...a wy za enke ile płacicie???

Mój dziś przyniósł do domu nowy dekoder, przedłużył umowe i przez 3 miesiące mamy pełny pakiet programów za darmo a potem wybieram sobie jaki chce i za jaką kwotę co miesiąc...

ciasteczko masz rację era teraz robi wszystko żeby pozyskać sobie klientów i wymyślają jakie to oni promocje mają a potem gdy chcesz przykladowo zerwać umowe to robią wielkie problemy, my żeśmy się na erze przejechali i to porządnie!

Przecież jeszcze całkiem niedawno w tv głośno było że era tam sporo ludzi oszukała i jakieś kary wysokie mieli placić za to, nie kumam o co tam chodziło dokładnie...ale tak słyszałam!

Ja już mówię dobrej nocy:)))baj...

Ostatnia edycja:
Siemka...my bylismy na dlugasnym spacerku
jestem wyjechana hehe...

marzenka juz lece na tajny..

dajcie megi tez na tajny bo nie ma dostepu chyba...

dobranoc

reklama
Do góry