reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

one tak w realu owiele fajniej wygladaja a tak poza tym dzisiaj w dechmannie oblezeniebylo babeczki na lato sie zaopatrywaly
ja ma ten roblem ze niby obcas niezbyt wysoki ale np.sa zle wyprofilowane i mnie sciegno pod kolanem boli

reklama
siedze i mysle gdzie tu jechac na noc jutro na imprezke. Larvunia mnie wykiwala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-):-):-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D:nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled: hehehe a mi sie chce gdzies doope ruszyc

musze sobie humorek poprawic... ktoras te chce bombe kaloryczna ?? ;-)
lody smietankowe + owoce + bita smietana....
juz 2ga miseczke rabie... zamiast kolacji :sorry2:

reklama
no zalacznik dalam... nie widzisz katgen?
kawalek loda widac hehehe, miedzy bananem a ananasem na dole :-D

a lupiezu nie zauwazyalm jakos u Ciebie ;-):-)

Do góry