reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-Dhej

wrociłysmy Zoska ma juz 3850 i wszstko ok:-D

Moj wraca ale jeszcze dzis sie ładuje wiec w nocy bedze:wściekła/y: fajowa roznica:-( jutro szef mu wmyslił zmiane opon i oleju pewnie ku*** niech wogle do domu nie wraca ludzie to sa beszczelni on siedzi w swojej willi w Poznaniu z 3 zona i ma gdzies.... ostatnio pojechał w alpy i zapomnia kasy na wypłaty zostawic:wściekła/y: no ale moj P. powiedział ze wyjezdza dzis i go w sobote ne ma wiec łaskawie godził sie zeby w poniedzałek jechał do mechanika.

niuska-moja Nati czasem całe noce przez zatwardzenia nie spała wiem co to znaczy a kupki jak kamyki twarde robiła. Leniwe jelita po mamusi odziedziczyła. sa specjalne czopeczki na to.

Beti Katgen- szkoda ze mnie z Wami nie było:-(ale moze nastepnym razem...

reklama
link w galerii, zobaczcie czy sie wam wyswietla

Larvunia no K zabrał je wcześniej, nie cierpie prasowac:baffled:

Annes no to super Zosia waży:-)
następnym razem napewno nam sie uda;-)

a mnie nogi bola :baffled: od 13.00 prasuje i konca nie widac :baffled: ale na dzis koniec... reszta jutro...
ciacho kochana to tylko akumulator... dobrze ze nic wiekszego :tak:
beti mowisz ze wygonilas gosci juz :-D:-D:-D
niuskaa wiec do lili dawaj chyba nas nie pogoni ;p
to bylo sobie dzisiaj urlop wziac do prasowania:-p:-D ja to nie prasuje co najwyzej ubrania na lato:tak:
larvunia to az akumulator ja normalnie pechowa jestem ja juz 2 wykonczylam :dry: jestem tylko happy ze da sie go naladowac bo nowy to koszto 500zl:shocked2:
no ale pogoda cudna kupila ja se buty na koturnie w deichmannie i jestem happy
a reszta mi wisi:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie i ja mam taki bol, ze na czyjejs nodze moze jakis but mega extrra wygladac ladnie a ja w zyciu bym nie zalozyla :sorry2:
najwazniejsze ze wygodne masz racje :tak: i cena tez ok :tak:

Do góry