reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

chcialam jeszcze tylko napamknac, ze teraz w poniedzialek bede w g-wie , bo na 12.00 mam wymiane opon dopiero :tak:
wiec jakby ktoras sie nudzila i miala ochote na spotkanie to fajnie by bylo :tak:

reklama
ciacho... znowu sie ciebie czepie, ale nie zlosliwie :-D;-) malutka jestes :-D na fotkach wygladasz na wieksza :tak::sorry2: i usmiech Ci z buzi nie schodzi, no normalnie ciacho z babanem :-D:-D:-D
no widzisz ale zaskoczenie ze ja tez kurdupel:-D:-D no ale tak swoja droga to ty tez do wyrosnietych nie nalezysz:-p:-D:-D a wiesz jak to sie mowi: male jest wredny i ma glowe blisko doopy" takie studenckie powiedzonko:sorry2::-D:-D
lili to sie nie wywinie hehe trzeba zbierac te zlotoweczki co by na wejsciowke miec:-D:-D

ale jestem padnieta caly dzien poza domem,trzeba bylo korzystac z pogody,dawid sie wylatal ciekawa jestem jaka noc bedzie:baffled:
kochane dawid nie mial tej szczepionki MMR,to bylajakas przypominajaca,niepamietam musialabym zajrzec w ksiazeczce ale nie mam sil wstac z wyra:-D
ta MMr bedzie w sierpniu.
super ze spotkanko udane oby tak wiecej:-):-)
blondi chce ci sie jechac do p-nej?bo ja sie wybieram ale na sama mysl mi sie odechciewa tam jechac:sorry2:

ciasteczko ja czy ty niby wredna?? :-D
chyba nie mowisz o nas :-D

marzenka padnieta jestes? ojoj... to teraz odpoczywaj :tak:

moj tez Fruciu padniety. Jak wracalam do domu to zasnol w samochodzie i wydaje mi sie ze bedzie juz spal do rana... nie reaguje na nic :sorry2: Tylko przewraca sie z boku na bok.

jak tam Wam wieczor mija?

hehe zaraz i tak pewnie usne,a moze obejrze jakis serialik:confused:
moj byl grac w kosza pierwszy raz od niepamietam kiedy no i skrecil kostke:baffled:to chyba kara za to ze musialam isc kawal drogi z dawidem po cholerne klucze od domu!!!!!

Marzenka to niezle Ci sie chlop zalatwil :/ a mi sie nawet chce tam jechac bo maly bedzie mogl pobiegac troche po polach :)ja sobie kupie dobry chlebek do domku :p i wieczorem wroce, albo w sobote rano.moze jakis spacerek z Krzysia zalicze i to wszystko.a tak pozatym to juz coraz mniej mnie ciagnie niestety do p-nej :(

witajcie a ja mam teraz chwilke... wrocilam od mamy bo od wczoraj u niej bylam... mezulek jutro wraca wiec chce na niego czekac w domku... mialam totalny kipisz... musialam rozpakowac a nabralysmy 4 torby potrzebnych rzeczy!!! julka maruda musialam szybko kaszke jej zrobic zeby po kapieli od razu podac bo ona nie wytzryma juzx wtedy bez jedzenia i mi troszke plakala nim sie ogarnelam.. etraz juz dawno pwinna spac a co chwile budzi sie i placze....

Czesc laseczki :-)

Moje dziecie juz spi, maz w delegacji a ja sobie drinka sacze :-)

tesciowka mnie znowu wkurzyla ale nie chce mi sie o tym gadac:wściekła/y:

blond- jak chcesz to Ci Martuske oddam na jakis czas, ona napewno nie bedzie miala nic przeciwko:-)

Lili fajna z Ciebe babeczkai potwierdzam co Larvunia napisala ze jestes gadula :-) ale to dobrze :-)

Larvunia- Twoj Marcelek te slodziak jest ;-) szkoda tylko ze z nami nie bylas dluzej no ale Marcelek chcial sie bawic :tak:

A ciasteczko to ciasteczko :-) nic dodac nic ujac :-D

ja zlotowke mam tez juz przyszykowana na wejscie do Lili :-D i zobacze co da sie zrobic z tym dzikiem albo zajacem na grila :-D:-D moze akurat spotakam na spacerze to upoluje :-D:-D:-D
http://server1.travian.pl/allianz.php?aid=120

reklama
Laski dzownila do mnie wlasnie mama!!!!!!
informacja szok!
jak bylam w 7 mcu ciazy bylam w szpitalu na nadcisnienie..
byla tam tez taka Marlena!!!!
to ze kradnie i smeirdzi od niej to szczegol...
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
dziecko ma peknieta podstawe czaszki!

Do góry