reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to poprasuj u mnie jeszcze chociaz pewnei juz to tesciowa zrobila:D:D jezu wiecie jak ja wczoraj padlam zasnelam razem z mloda po8 obudzialam sie przed 23 prZEbralam sie w pidzame i poszlam spac dalej;p chyba mnie spacer wymeczyl;p tyle powietrza na raz hehe

reklama
Hej

Ania Pr- witaj w klubie:baffled:ja też neistety w pracy, a ataka piękna pogoda, już chce iść stąd!!!!

annes- miłoego wypadu na pizze (ależ bym zjadła, bo jestem głodna jka wilk:sorry2:)

Katgen- zamiast prasować, to sio na dwór i rozkoszować sie słoneczkiem :-D

Następnym razem może spotkanie zosranizujemy nieco później , żeby więcej mam mogło przyjść:-pja też niestety dopiero w godzinach popołudniowych jestem dyspozycyjna.

Cholera łep mnie coś napierdziela.

helol wszystkim!
a ja dzisiaj sie spotkalam takimi jednymi w parku roz :p bo mi sie nudzilo w chacie:) coprawda bez malego bo w zlobku byl no ale milo bylo sobie pogadac:)a pogoda zaj...sta!
teraz czekam na mame bo moze na chwilke wpadnie i jade po malego, a jutro rano jedziemy do przytocznej, trzeba spuscic dziecko ze smyczy na chwilke zeby polatal sobie bo tutaj nie za bardzo moze pobiegac po chodniku:/

CZesc babollki
Widze ciepło sie zrobiło to laski z domów sie wynurzaja :-D:-D;-)No nareszcie koniec tej zimy
Fajnie ze Wam sie spotkanko udało.
U nas dzis pada deszcz za to wczoraj było cudnie.
Miałam dzis ogród posprzatac wiec mi sie upiekło :-D:-D:-D
Marzenka nie dziw sie Dawid marudny jak dobrze sie orientuje to on dostał teraz MMR a to dziadostwo jest straszne dla dzieci.
Beacia zdrówka dla męza
Blond wziełas je z zaskoczenia???:-D:-D:-D:-D

Ide do garów miłego dnia laski

blond spotkanko udane mam nadzieje ze reszta tez tak uwaza:-D
wstawilam cosik
lili ty chyba masz reszte fotek:-)
befatka to ci sie upieklo hehe ale fakt pogoda cudna 20stop
marzenka maly byl szczepiony na swine odre i rozyczke bo to jest chyba cos kolo1,5roku? to jak tak to na pewno MMR jak pisze befatka a to musisz sie liczyc ze moze dziecie byc takie nawet 3tyg:-:)-(

a poza tym mam nerwa na mloda poszlam z nia do dentysty najpierw nie chciala ust otworzyc a jak juz to zrobila to ta jej wiertnela 3 razy i po zawodach bo wiecej nie dala, a nasza babeczka jest taka cierpliwa ale mloda powiedziala ze wiecej do niej nie pojdzie wiec zapisuje w szkole maja dentyste z medstomu i tez dobrego i mowi ze tam sobie da wiercic ale zobaczymy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam i ja popoludniowo :-)

spotkanko extra, tylko jak zwykle dla mnie za szybko i za malo Was....
ciagle z marcelem latalam i malo z Wami gadalam :dry:
ja chce jeszcze raz :-D

dziewczyny fajne jestescie w realu !!! :-D:-D:-D

niuskaa coreczki oczka sa przesliczne! oj dziewczyny maja racje bedzie lamac meskie serca...

ciacho... znowu sie ciebie czepie, ale nie zlosliwie :-D;-) malutka jestes :-D na fotkach wygladasz na wieksza :tak::sorry2: i usmiech Ci z buzi nie schodzi, no normalnie ciacho z babanem :-D:-D:-D

lili to istna gadula :-D ale to fajnie :tak::-D no kochana teraz mamy Cie !!! nie wywiniesz sie od imprezy u Ciebie :-D Ja juz 1 zl mam odlozone :-D

Ostatnia edycja:
Do góry