reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a to takie zwykle poczotowki... az tyle jejku ja to moze ma z 6 do wyslania
blhahahahahahahhahhaha ale kochana to nie na swieta heheheheheheheheheh no leze pod stolem i kwicze :-D
teraz era internetu i telefonow wiec ja nikomu nic nie wysylam...
a te kartki to zaproszenie dzialkowcow, jakies zebranie maja, tesciu w samorzadzie jest... robie je bo mi zaplaci :-D

reklama
jak piszesz to pisz co i jak nooo :hmm:a posmieje sie i jak kiedys z ciebie...;-)
a tak w ogole to wysylam takie tez zwykle bo lubie a internet owszem ale nie zawsze wypada

dodalam do galerii zdjecia sprzed 5 lat jak dzieciaki byly male

larvunia co ucieklas...?

ide na dwor z piesem narazie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no patrzcie no..., na gg az mnie zawolala hehehhe
jestem jestem... pisze te kartki a reka jak juz boli :baffled:

....no gdzie ta pizza....

Duffi co telefonu nie odbierasz???? BYlam u Ciebie pod drzwiami!!!

gdzie kochana pod drzwiami????? ja juz pisalam wczesnie Beti..... spojrzalam na tel po fakcie a po 10 jakos bylam u mamy musialam jej pomoc ona beze mnie zginie kiedys... pozniej mloda okupkala sie a ja nie mialam nic na przebranie lecialam do domu a tel nie mialam po ciuchy dla niej.. poznie wrzesczala bo cos jej nie pasowalo... przed 13 udalo mi sie ja u mamy uspic i teraz dotarlam do domu no i wlasnie me dziecie sie obudzilo..i du*a nie popisze z wami!

reklama
Do góry