reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zaraz zaraz...
ciacho powiedz ty mi jeno... ktorego miesiaca?? bo ja z moim jakos od lipca 1999 :-D

ja w lipcu 1999 slub bralam czyli 11lat malzenstwa stuknie w tym roku:tak:
ale ze soba jestesmy od 98roku:-) kochana ja jestem starsza wiecej zmarszczek mam to i mam wiecej stazu hehe:-D:-D ale beti to chyba nasz wszystkie pobila co :-)

bylam w centrum nogach i wrocilismy tez na nozkach, to nasze osiedla jest jak miesteczko samowystarczalne ale czasem niezbyt dobrze
chodzilam chrobrego i tudziez bocznymi zakamarami stwierdzialam ze na zakupy z ciuchami warto do co centrum kupilam starszej bluze na polarze taki baranek na teraz jak znalazl
ale przydal mi sie taki spacer troche wysilku czasem trzeba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w lipcu 1999 slub bralam czyli 11lat malzenstwa stuknie w tym roku:tak:
ale ze soba jestesmy od 98roku:-) kochana ja jestem starsza wiecej zmarszczek mam to i mam wiecej stazu hehe:-D:-D ale beti to chyba nasz wszystkie pobila co :-)
jak bralas slub to ja zaczynalam krecic z moim heheheheh , ja po slubie to 3,5 lroku dopiero .... we wrzesniu minie 4.
hehehe z tymi zmarszczkami to sie udalas osiemnastko :-D:-D:-D ja nie mam w cale jeszcze :-p:-p:-p:cool2:

no my wrocilismy z lasu juz, mlody padniety, pies z reszta tez :tak: no ja tez mam dosc :sorry2:
malemu cos zrobie na szybko moze jajo... a ja czekam na pizze :cool2: Mezus powiedzial ze mam nic nie robic, ze przywiezie :-) Chyba przez te marudzenie ranne hehehehe ;-)

ciacho zakupwa baba z ciebie ostatnio, wszystkim cos kupuje.... kiedy cos sobie kupisz??

Ostatnia edycja:
asienka masz racje my juz tak mamy:-D
ja to sobie jak cos kupuje to jakas duperele za pare zl
a na ubrania to majatek mozna przepuscic :-p:oo:
my juz po szczepieniu mloda nawet nie zaplakala bardzo dzielna byla dostala naklejki a ode mnie kindera ale przez 30min nie moze jesc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry