reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Beacia no śliczny torcik:tak: A czym robiłaś ten napis?
Aneteczka, no ja też mam nadzieję że to jednak nie ten refluks:-( Zdrówka Wam życzę, wiem jak się czujesz, bo kilka dni temu to przerabiałam:baffled:
Ciasteczko, troszkę cieplej się zrobi i spotkanko obowiązkowo będzie:tak:;-) Masz rację, czasami chce się "wysiąść z tego pociągu"... ale ja to taki trochę pancernik jestem, będzie się waliło, paliło, a ja i tak pójdę przed siebie. Już mi kilka osób, które mnie dobrze znają powiedziało, że jestem nadzwyczaj silną kobitką, i chyba to prawda jednak, bo pomimo tego, że łzy często z oczu mi płyną i czasem jest na prawdę trudno, to i tak potrafię szybko się otrząsnąć i iść dalej. No ale przede wszystkim trzyma mnie to , że mam dla kogo:tak:
No więc ja też wstawię obiecaną fotkę mojego debiutanckiego torcika (starsza córcia pomagała mi dekorować:-))

Załączniki

• Kopia marzec 2010&#11.jpg
    Kopia marzec 2010&#11.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 32
reklama
a ja mam cale zawalone oskrzela :( chodze i churlam jak gruzlik ehhhh ale mlodej na szczescie przeszlo. dzis podobno ma byc 12 stopni ciekawe zobaczymy ;]

a bylas u lekarza ? to dobrze ze mloda ok:-) bierzesz jakies leki?? zdrowka wam zycz:-)
a ja znowu popilam troche mleka do kawy tzn 2-3 lyzki i juz mam katar i kaszel:wściekła/y::wściekła/y:

zycze wszystkim zdrowia,a cieplo juz jest bo jest z 8stop:-)
ania ja bym na twoim miejscu poszla do lekarza bo takie cos moze szybko sie przerodzic w zapalenie oskrzeli:(

reklama
Do góry