reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ania- widze ze tez ma sz ochote na ogorkowa;p ja jeszcze do tej mieszanki dorzuce kiszonych co by byly kwasniejsze;p mmmm jak ja kocham ogorkowa;]

reklama
hejj, witam się z kubkiem koffi w łapce;-)
Asienka, Ciasteczko, dziękuję za troskę:tak:;-) A więc: w pon. byliśmy z Alą na tym USG, i niby wszystko ok, na nerkach żadnych złogów nie zobaczyłą, ale taki problem wynikł, że na badaniu wyszło że mała ma pęcherz do granic możliwości wypełniony moczem i lekarka powiedziała żeby poszła zrobić siusiu, i badanie dokończymy na pusty pęcherz. No i poszłam z nią do wc, a ona ciśnie, ciśnie i nic, nawet kupę zrobiła, a siku ani kropli i mówi że jej się nie chce... No więc coś nie do końca w porządku... A wczoraj byliśmy u nefrologa- bardzo fajna i dokładna kobietka, przeanalizowałą te wszystkie Ali wyniki i powiedziała że są niepokojące, bo stany zapalne były bardzo ostre i częste, no i że to , że na USG nie wyszły żadne zalegania na nerkach,nie wyklucza, że jednak mocz się nie cofa do nerek (tzw. refluks)... No i mamy całą serię leków, za jakieś 3 tyg. badanie izotopowe, tzw. scyntygrafia nerek, żeby sprawdzić, czy te infekcje nie spowodowały blizn na nerkach:szok:, a za kilka tyg, jak już wyniki z moczu się unormują, będzie miała tą cystografię mikcyjną robioną...(Asienka, jednak tu jest tak,że na wieczór przyjmują na oddział, robią badania jakieś, a na drugi dzień przed południem wykonują tą cystografię i później do domu...) No i wtedy okaże się coi dalej, czy to refluks i operacja:blink:, czy może coś innego powoduje te jej infekcje...ehhh..

ja tez tej z biedronki nie probowalam ania jak zjesz to daj znac jak w smaku:tak:
no właśnie
(Asienka, jednak tu jest tak,że na wieczór przyjmują na oddział, robią badania jakieś, a na drugi dzień przed południem wykonują tą cystografię i później do domu...) No i wtedy okaże się coi dalej, czy to refluks i operacja:blink:, czy może coś innego powoduje te jej infekcje...ehhh..

Jasiulek miał w Gorzowie rok temu i było tak jak pisałam, widocznie coś się zmieniło przez ten czas

reklama
Lili wspolczuje!!!!jejku biedna Ala.
laski a ja jadlam ta ogorkowa z biedronki i jest dobra naprawde, ma duuuuzo ogorkow i jest mocno kwasna ... ale te ogorki sa pokrojone w kostke a ja lubie starte :p no ale kupilam w sumie ja dla malego bo on lubi tez bardzo i jemu troche ja blenderem potraktowalam bo jakos tych ogorkow nie bardzo chcial w tej kostvce a zmielone troszke juz tak:)jeszcze musze kalafiorowa biedronkowa kupic bo pewnie tez dobra jest:)
ja sie wczoraj przed blokiem w blocie zakopalam ale rano na szczescie wyjechalam bvo w nocy troche przymrozilo i dalam rade :)
ja dzisiaj na 12 ide do pracy, zabieram ze soba obiadek z wczoraj bo mam mielone :)
no i ostatnio bardzo mocno produkuje kielki:)kupilam sobie kielkownice.cudowna rzecz :)i dzisiaj mam drugie zniwa:)wiec jutro chiunszczyzne jakas zrobie pewnie bo troche tego jest.albo zupke:)bo mam fajny przepis na chinska zupke z miechem, kapusta pekinska , grzybami i takie tam :)

Do góry