reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
ciasteczko w sumie masz racje tylko ze ten karmelowiec jakis taki cienki mi wyszedl no i rafaeello nie chcialo sie wogule lepic ale jakos dalam rade,teraz czekam na efekt,oby bylo ok
niby nocka ok ale ja niemam sil padam zmeczona jestem ajeszcze dzis robota i jutro no i wogule goscie beda spac moj brat z zona i sandra:-)

reklama
ale sie zelzilam w przedszkolu ale to napisze na
tajnym:tak:
pogoda zapowiada sie super a asienka a ty co problemy ze snem?

zaburzenia snu:-( nieraz ze zmeczenia tez zle sie spi:-(
o 4 rano to juz dawno nie wstalam ale pobudke nierz o tej porze mloda potrafi mi zrobic:baffled:

Siemka laski
u nas padało cała noc a teraz takie swierze powietrze normalnie lato idzie laski :DDD
Czemu mi te cholerne emotki nie pokazuja wcale?!!!??

reklama
czesc befatka
a bo jak chcesz napisac posta to od razu wlacza sie szybka odpowiedz trzeba na dole wcisnac zaawansowana
tez taki ciemniak bylam jak zmieni szate forum:-D:-D

Do góry