reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko moglabys podac wprzepisach przepis na ruche ciasto?
kartka gdzies zaginela:-D
wiem ze maka jajko margaryna ale ile czego to nie mam pojecia
zamowilam wczorajn torta bedzie truskawkowo jogurtowy za 26.99 kg:-D

reklama
Witajcie Kobietki :) Dziękuję za słowa uznania co do torcika ;) DZiś mój ulubiony dzień, (zarówno jak i poniedziałek;) )bo od godz 16 do późnego wieczorka wybywam z domu na kursik prawka, a później sobie jeszcze ascanę zaliczę w ramach dodatkowej rozrywki ;). Zawsze to jakaś miła odskocznia, bo ileż to można w domu siedzieć, zdziczeć idzie... ;)

Czesc

Lili no to fajnie ze troche mózg przewietrzysz od domowych spraw.Mnie tez by sie przydało zwłaszcza po wczorajszej akcji młoda nie chciała spac w dzien a weczorem ze zmeczenia takie szopki odwalała ze te dzieci z super niani to przy niej pikus.
Laski torciki super :)
ciasteczko alergie na mleko masz??
A n ie udzielam sie zbyt czesto bo tak jakos straciłam checi do zycia ostatnio :(
Pr- do lekarza kobieto panietaj ze nie doleczone przeiebienia na starośc dadzą Ci popalic.Moja bacia miała chyba bronchit czyli powikłania po takich sobie niby przeziebieniach.Nuu nuu
Dobra lece sie ogarnąc miłego dnia kobietki

ciasteczko alergie na mleko masz??
noooo niestety ale kiedys mial to lagodny objaw mialam i nadal mam na ramionach taka sucha kaszke

ale odkad urodzilam druga core i musialm odstawic na pol roku wszystko co bylo z mleka
to zrobil mi sie nawrot do tego stopnia ze po wypicu lyzki mleka chrzakam i mam kluche w gardle i wystarczy ze wypije np. szklanke maslanki badz kefiru jestem ugotowana na miekko bo po godz katar kaszel chrzakanie i doslownie objawy przeziebienia:-(to jest zimna
bo latem pod wplywem slonca dochodzi to tego reakcja skora wyskakuja mi krosty na twarzy dekolcie i ramionach jak nie drapie to jest w miare ok ale jak tylko zaczene to wygladam jak ospa:-:)-(
ja nawet sernika nie moge :-(

hej
mam pytanko kobietki czy ktoras po ciazy miała bole kregosłupa no masakra jakas spac na boku nie moge stac za długo nie moge i siedziec tez lece z wagi na łeb na szyje a kregosłup coraz bardziej boli. Była połozan ale ja akurat spałam i taka zamuona byłam ze nie spytałam jej co to jest.

Ale pogoda piekna ale Nati chora rano uzadziła taka scene ze sasiedzi pewnie mysla ze ja bije teraz spi, a Zosia narazie jeszcze ma sie w domku wietrzyc wiec ze spaceru nici.

Zycze miłego dnia

Annes- mi nawalil krzyż chyba jokos jak mala jeszcze miesiaca nie mialam sie z lozka zkolac potem po malu po meblach wstac i dopieor moglam chodzic. wiem przez jaka meke przechodzisz boli jakcholera a tu dziecko placze i tzreab wstac a i jeszcze do tego 2 maly szatan.
Widze ze wsyztskie dzieciaczki oostanio takie niegrzeczne jak i moja....

oj mi moj tez urzadzil akcje na spacerze:szok::szok::wściekła/y:
jjeu jak mi bylo wstyd bo to akurat dzialo sie na ratuszu,masakra jak on mi sie wygina:szok::szok:takie fochy strzela:szok::szok:
jestem padnieta moj kregoslup odmawia posluszenstwa:szok::szok:
dzis jeszcze pieke karmelowca i rafaello na sobote:-D:-Dniewiem czy cos zostanie do soboty hehe:-D
okna mam juz pomyte wiec luzik:-)
annes kochana niepomoge bo nie mialam boli po porodzie:nerd:
ania pr ty korzystaj z dnia urlopu a nie bedziesz okna myc no co ty,kochana wykorzystaj swojego niech sie zajmie mala aty myj te okna ale kochana nie jutro:-D:-D:-D:-D
lili ooooooo kobieto ale ci dobrze:-Djeszcze askane zaliczysz zazdroszcze:-)

reklama
marzenka u ciebie po tej sobotniej biesiadzie goscie beda miec pare kg do przodu:-D:-D
a swoja droga to same smakolyki beda mnia a ja teraz malo pieke bo trzeba schudnac
a tak chce mi sie jakiegos ciacha:tak:

Do góry