reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Moja teściowa znowu smrodzi w kuchni tzn gotuje jakieś kości i nerki (chyba z dinozaurów, bo śmierdzi tak, że szok). Jak na ironię moja Oliwka cały czas do niej lata i zawiewa mi tymi "przysmakami". Masakra.
Blond wrzuć przepis na przepisy;-)

reklama
Hejka Asienka ale sie usmiałam hahahahah
Moja teściowa znowu smrodzi w kuchni tzn gotuje jakieś kości i nerki (chyba z dinozaurów, bo śmierdzi tak, że szok). Jak na ironię moja Oliwka cały czas do niej lata i zawiewa mi tymi "przysmakami". Masakra.
Blond wrzuć przepis na przepisy;-)

Lili- bidulki Wy to sie macie.Zdrówka dla Ali
Anie widze sie zgadały na ogórkową hehhe U nas niestety tylko ja lubie wiec praktycznie nie gotuje.

Blond ja tez prosze o przepis na zupe.A jakie kiełki siejesz pszenicy??
U nas piekna pogoda tak ciepło super.
W dzien troszke wieje ale ostatnio na spacer chodzimy wieczorami wczoraj bylismy po 6 wieczorem zero wiatru no i na ogrzewaniu oszczednosc jaka :D

lili trzymam kciuki zeby Ala szybko wyzdrowiala i zeby okazalo sie ze wszystko ok
befatko czesc kobito rzadko tu zagladasz ostatnio:-( u nas tez dzisiaj cieplo 10stop na moim termometrze

Befatka, Ciasteczko, dzięki!;-)
Dziewczyny czy Wam chodzi o te zupy- mrożonki z serii "Mroźna kraina". Bo ja właśnie w tej chwili taką gotuję, kalafiorową, kupioną w biedronce. pierwszy raz ją robię, a widzę na opakowaniu że jest jeszcze ogórkowa, i pomyślałam że następnym razem ją kupię, tylko zastanawiałam się czy dobra. No i wchodzę tutaj, a tu dyskusja na temat zup, i już wiem że ogórkowa dobra:-D Haha, a swoją drogą, nieźle się z tymi zupami zgrałyśmy:tak::-D

lili wiesz co no dzisiaj dzien ogorkowej i kalafiorowej:-D
ale nie wiem czy akurat o te mrozone chodzi wiem ze sa w biedronce takie w woreczku foliowym juz gotowe tylko podgrzac chyba o te chodzilo ani i blond...
a ty jak sie czujesz dajsz sobie rade? wiem ze co nas nie zabije to nas wzmocni ale czasem czlowiek ma dosyc i najchetniej wysiadlby z tej kolejki
musiy sie jakos spotkac:tak: i pogadac przy kawie:-)

reklama
Witam

Jakie tu pustki.
My siedzimy w domku, ja nadal kiepsko się czuje tzn w sumie to nie wymiotuje, ale kręci mi się w głowie. Miłoszek za to bardzo dobrze, nie wymiotuje, biegunka mu przeszła, jest żywy i chce się bawić, więc z nim o niebo lepiej. M teraz zupę mi gotuje, tak tu o ogórkowej pisałyście, że miałam mega ochotę, a że sama nie jestem w stanie zrobić, to M próbuje - pierwszy raz więc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Lili- biedna ta Twoja Alusia, mam nadzieję ze jednak to nie refluks, trzymam za nią kciuki:-)

Do góry