reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-)Ale fajnie dziewczyny ze moglam Was zobaczyc;-) Super wynalazek ten internet :-) No ale nie ma to jak spotkanka na zywo, wiec koniecznie musimy sie jakos zgrac i spotkac. Chyba parki by sie potworzyly, obstawiam na: Ala-Nikolasek, Ola-Marcelek:-D Troche sobie dzis slodzimy, wiec dosypie na noc jeszcze troche cukru i powiem ze jestem pod wielkim wrazeniem tych wszystkich Waszych zdjec i przeslicznych buziek ktore na nich zobaczylam! Odlotowe z Was Mamuski, a Synusie to normalnie fajowi na maxa, az brak slow.:-):-):-)
Aniu dziekuje za obszerny opis"wyczynow" Twojego babelka. Super ze przesypia Ci cale nocki. Wnioskuje ze nie karmisz go piersia? Marta wspomnialas, ze jak odstawilas malego od piersi i w nocy dostawal sama butle to zaczal przesypiac nocki bez jedzonka. Wiec tak sobie mysle ze to moze maluchy karmione tylko butla nie budza sie w nocy i jakbym mojej przestala dawac cyca to nie chcialoby sie specjalnie dla butli wstawac...:sorry2: Wlasnie jestem na etapie powolnego odstawiania malej od cyca, karmie ja teraz juz tylko w nocy, tj. ok 3 razy, ale chyba jeszcze to ogranicze i zamiast cyca zaczne podsuwac jej butelke, a cyc tylko 1-2 razy, a potem juz wcale. Ale to przez 13 m-cy karmilam piersia,z Ola skoncze troche wczesniej. I moze w koncu bede mogla na piwko wyskoczyc od czasu do czasu, bo teraz to calkowita abstynencja;-) Dobrej nocki dziewczyny, choc pewnie i tak juz na drugi boczek sie smacznie przewracacie:-)Tylko ja taki nocny marek

reklama
hej kobietki!!

LILI ja z takiej synowej bylaby jak najbardziej za:-) przeslodka normalnie jest:tak: no i starsza a moj Niko uwielbia starsze dzieci(nawet te po 7-8lat:szok:), jeszcze tylko nauczy sie porzadnie gadac i moga chodzic na randki:-D

do mnie wczoraj o 1 w nocy przyjechala paczka od tatusia dlatego troche niedospana jestem ale mega szczesliwa bo juz mamy nowy wozio:-):-):-)
wyglada tak:
Warszawa Maclaren Techno XLR Dożywotnia Gwarancja (392439409) - Aukcje internetowe Allegro

tak mi sie przynajmniej wydaje, musze zejsc na dol i sprawdzic bo widzialam tylko po obrazku na kartonie:cool2:

lece popsprzatac i wybieramy sie na spacerek przetestowac;-) nareszcie rozkladane oparcie wiec Nikos spokojnie moze sie zdrzemnac;-)do pozniej laseczki!!

bry dzien ;-)
wklejam wlasnie foty na fotosiku, podam pozniej linka....
ale mnie gloooowa dzis boli :dry: masakra... to pogoda, raz leje a raz slonce.

jak wozek martuchaa??
lili ty juz tu tak nie cukruj :p hiehiehiehiehie...

Hello! Chyba faktycznie pogoda jakas taka do niczego, bo ja tez dzis kiepsko sie czuje. Glowa boli, spac ciagle sie chce. Z moimi dziewczynami nawet sobie dzis drzemke strzelilam poobiednia, wstalam i dalej spac sie chce :sorry2:
Martus ale fajna fure Twoj synalek ma, teraz to dopiero sie nie odpedzisz od jego wielbicielek- kazda bedzie sie chciala przejechac;-). A Ty Larvunia sie nie czepiaj, jak mam powody do slodzenia, to bede slodzic, kilogramow mi od tego na pewno nie przybedzie;-) :-D

Aaaa, Larvunia jestem w szoku ze Twoj Babel juz tak na nogach twardo stoi! Moja jeszcze tak nie potrafi, ale za to ma juz 2 ostre jak brzytwa zebole na dole, wiec potrafi sobie sama zajadac chrupki kukurydziane:-). Butle z piciem tez juz w koncu nauczyla sie sama trzymac. A Twoj to juz sam lyzeczka je??? Bo na zdjeciu widzialam ze calkiem niezle sobie z nia radzi!:-)

hej kochane!
my wlasnie wrocilismy z drugiego juz spacerku a wozek jest poprostu REWELACYJNY!!
prowadzi sie super, nawet jedna reka, jest bardzo lekki, swietnie podbija na krawezniki no i Niko tez zadowolony:-)

a ja mam bardzo dobry dzien i swietnie sie czuje:-D:-Da pogody takiej mi brakowalo po tej duchocie, nie wiem co tak narzekacie:-p:cool2:

No fakt, pogoda taka jak dzis jest o wiele lepsza od tych upalow:tak: Tylko ze ja jestem niskocisnieniowiec i jak deszczowo za oknem, to ja taka snieta chodze ze szok, normalnie jakby mnie kto przez maszynke do miesa przekrecil;-)
Fajnie ze wozek sie spisuje, mam nadzieje ze dasz sie przejechac jak sie spotkamy?!;-)hihi buzka

bry wieczor :sorry2:
ojej... zasnelam ok 19.00 z moim Bąbelkiem i spalam jak zabita do teraz :dry:ale mnie zmoglo. Dalej spac mi sie chce, ale juz mnie glowa nie boli za to :tak: Ide sie wykapac i lulac dalej.
Foteczki -podam linka na gg, dobrze laski??

fajnie ze z wozka zadowolona jestes martuchaa. Fajny widzialam na allegro, tylko za drogi jak dla mnie. Ale wizualnie zarypiasty :-)
lili taaaaa, moj stoi i siedziec juz niechce ;-) butle tez trzyma sam -jak mu sie chce. A z lyzeczki je sam tylko ja lizac, nie umie wcelowac amciu do buzi jeszcze. Wyrwal mi ja z reki poprostu hehehhe :-D i ja szybko za aparat i jest fotka :cool2:

LILI pewnie ze dam sie przejechac:-)
a jak Ala sie czuje? i kiedy macie sciagniecie szwow?

larvunia no to kolorowych snow! ja wlasnie chipsy wcinam i ogladam film ... ogolnie nuda ale jakos zmeczenia nie czuje:no:

lece poogladac fotki twojego babelka i dalej przed tv;-)

reklama
a ku ku :-p
woda w wannie juz czeka na mnie wiec mykam.
dziekuje i tez kolorowych zycze ;-)

do jutra mamuski!:cool2:

Do góry