reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ok, ok, wiem o co Ci chodzi;-) Ja mam z Ola o tyle lepiej ze nie musze z nia chodzic, tylko ona sama sobie raczkuje. Jak na razie, bo pewnie wkrotce to tez jej sie znudzi i moj kregoslup bedzie cierpial, tak jak Twoj, przy prowadzaniu jej za rece. Zycze wiec Ci powodzenia w poszukiwaniach odpowiedniego kojca:-) Dobrej nocki kochana, a dla Martusi SPOKOJNEJ nocki, zeby Nikolaskowi wszystko szybko przeszlo, bez zadnych sensacji nocnych. papa

reklama
u nas chyba rotawirus bo Niko ma goraczke ktora ciezko zbij,rozwolnienie i zwymiotowal rano:-( kurcze lece sie umowic do swojego pediatry-on jeszcze spi-zobaczymy jak bedzie jak sie obudzi

larvunia mi jakos sie nie widzi taki kojec:no:i chyba jakbys wziela ten z gesta siatka, nawrzucala mu zabawek to tez by sie zajal czyms i bys mogla spokojnie cos porobic:tak:bo to jest chwilka,nawet jak go nie zostawisz ale sie odwrocisz moze cos wykombinowac-wiesz jak to dzieci;-)
albo pozniej wspinac sie po czyms niebezpiecznym bo sobie skojarzy:sorry:ja tam jestem ostrozna ze wszystkim po tym zlamaniu no ale to twoj wybor;-)

lili wy chyba dzis z tymi szwami jedziecie-daj znac jak bylo i powodzenia;-)

Ojjj, biedny Nikolasek:-( Niech mu szybko przechodzi!! Moja Ala tez uwielbia lapac takie infekcje:-(
Bylismy dzis z Ala na sciaganiu szwow. Okazalo sie ze jednak nie ma rozpuszczalnych, tylko zwykle, wiec wyciagali w calosci. Ale oczywiscie moja Ala - twardzielka, nawet nie skrzywila sie na widok nozyczek, tylko z ciekawoscia zagladala co jej tam robia :blink:I mowi ze prawie nic nie czula jak jej wyciagali :-D Wszystko dobrze sie goi, ale jeszcze miesiac ma sie oszczedzac.Taaa...ona i oszczedzanie...ale mysle ze dobrze bedzie:-D
Daj pod wieczor znac Martus jak tam maly sie miewa.

LILI super, brawa dla dzielnej Ali no i najwazniejsze ze wszystko ok.
u nas niestety rotawirus:dry:caly czas ma ta goraczke i rzadkie kupki...ehhh brak slow:-(
lece do niego bo marudzi strasznie

no i marcelek padl ;-) wlasnie zasnol.... biedaczek drzemki nie mial popoludniowej i padl teraz.

jeszcze raz ZDROWKA zycze Waszym dzieciaczkom dziewczyny
ale ten czas leci, nie tak dawno babelek ciagle spal... a teraz ciagle trza sie nim zajmowac ;-)

ide soboie buchnac dymka i sie zrelaxowac po calym dniu pracy :cool2:

dziewczyny bo tak soebie mysle, wyprawia sie duza impre w dzisiejszych czasach na roczek? Czy wystarczy kawa i tort? tak sie zastanawaim co tu zrobic.... Pytam bo kurde na komunie dzieci juz nie dostaja zegarkow a komputery wiec wiecie :-p Dla mnie to przesada z tymi prezentami i starczyla by symboliczna pamiatka dla dziecka czy drobny upominek...ehhh.. ale ja o jedzeniu mialam pisac :sorry2:... wiec cos wyprawiac mam na ten roczek czy jak?

ja tak o tym (wiem mam czas jeszcze) bo jutro moj skarb konczy 8 misiecy a nie tak dawno mial pare dni.....ehhh... czas ucieka :sorry2:

reklama
Do góry