reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko dzięki :biggrin2: i jeszcze takie pytanko, na ile warstw (na biszkopt z dużej okrągłej tortownicy) wystarczy mniej więcej tej masy z 400 ml bitej śmietany?? A jak dodam galaretki truskawkowe, to masa będze w kolorze lekko czerwonym tak?? Ehh, no laik tortowy jestem:sorry2:ale może dam radę ;)

reklama
larvunia-o jaaaa gratulacje ty to masz szczescie kochana;)

ania- to ja chyba sproboje takiej masy dla mjego M :) napewno bedzie smaczna ;]

Ostatnia edycja:
lili duza tortownica tzn jaka 26 czy 28cm srednicy? tort zawsze kroje na 3 krazki czyli sa dwie warstwy masy
jezeli bez truskawek robisz to daj 600ml smietany a galaretki tyle samo i takie cos powinno ci wystarczyc na przelozenie tortu 26cm srednicy:-)
ona jest rozowa ta masa:-)

ania zrob zrob ta masa jest pycha

Witam,

Lili- jak już zrobisz torcik pochwal się swoim dziełem:tak:
Ciasteczko- ty nam tu urosłaś do rangi forumowego cukiernika:-)zazdroszcze Ci tej umiejętości.
Larvunia- ty wiesz co...........gr:-)

My niedawno wróciliśmy ze spaceru. na szczeście mały był bardzo grzeczny, co ostatnio nie często mu się zdzarza, bo najlepiej gdyby mama nosiła na rączkach an spacerze:baffled:Piękna dziś była pogoda.

aneteczko dzieki ale bez przesady:-) ja poprostu lubie to robic a jak sie robi co sie lubi to sa tam jakies efekty tego;-)
w kazdej z nas kryje sie jakis ukryty talent a moze ty tez masz smykalke do wypiekow tylko nie wiesz o tym:tak::-)
kazda z nas jest czarownica( w dobrym sensie):-D:-D jedna bardziej druga mniej:-D:-D

pogoda byla dzisiaj cudna slonce tak pieknie swiecilo marzenie ach marzenie

larvunia:-):-):-)trzymam kciuki:-)

a mi cos sie dzieje,jakas wysypka wyglada jak pokrzywka,swedzi diabelstwo cholernie,i na dloniach mi wychodzi jak myje naczynia czy nawet jak cytryna troszke pocieknie:nerd::nerd:

kurde ale ja sie dzis zle czulam myslalam ze zemdleje i wymioty bol glowy brzucha plecy masakra,wzielam tabsy i przeszlo ale co to bylo to niemam pojecia:baffled::baffled:moze przez @

bylam z tym czynszem,kurde niemam pojecia jak to sie stalo ale mamy niezaplacone za ogrzewanie z tamtego roku,pamietam ze przyszlo pismo ze tyle i tyle ale to bylo wtych momentach kiedy dawid sie urodzil i same wiecie....a pozniej to juz sie zapomnialo...
takze co nieco sie wyjasnilo:tak:

hehe mowa o tortach...ja wciaz niewiem jaki tort zamowic na roczek chodze patrze i nic nadal ...

reklama
Hej,
moje dziewczyny też jeszcze śpią.
Natalka o piątej nacycusiała się i dalej śpi.
Marzenka co do tortu to ja nie pomogę musisz wybrać taki jaki lubisz:tak:

Beacia, Larvunia suwaczki nam zjadło :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry