reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
blond ale wazne ze malemu smkowalo, wtedy u izy to sie zajdal tym ze hej:-) mozesz mu czesciej robic bo to tylko serek z galaretka:tak:
a ja jak dostane ta forme to zrobie i zapraszam do mnie na degustacje, oby wyszlo jak nie to doopa bedzie:-D:-D

chyba kazdy tak mysli hihi
dobra mykam musze jeszcze porzadki u mlodych zrobic bo kurzu sie troche nazbieralo
cholera u was tez sie tak kurzy?? u mnie na telewizorze co 2 dni tyle kurzu jakbym z tydzien nie wycierala:-(

no bede mogla dopiero jak bede w domku;p

a ja dchyba dam ogloszenie na szukamsponsora.pl ahhaha wlasnie z kolezanka sobie czytamy ogloszenia;]
hahhaa o wlasnie :)
Ciasteczko wpadaj do boti i do mnie bo dzisiaj jestem od 10 w pracy do konca :)
Larvunia ja wlasnie mlodemu ostatnio powiedzialam ze teraz to bedziemy caly dzien poza domem jak on nie bedzie w zlobku bo normalnienie wyrabiam z nim w domu, jemu sie nudzi a mi sie gardlo zdziera a tam to sie pobawia chociaz :)

reklama
Do góry