reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no fajny byl taki z truskawkami i na srodku dzem truskawkowy albo toffi tez ladny byl,
najwazniejsze zeby byl lekki i duzy bo ja sie obawiam ze nie starczy dla wszystkich:-D:-D:-D
bo miala tez auta czy biedronki ale jakies takie jakby niedopracowane,niepodobaly mi sie:tak:
nie no trzeba sie zdecydowac :-D:-D
no moj sie obudzil o 7 co czesto mu sie nie zdarza tak dlugo spac:-D:-D

reklama
dziendoberek moje Panie :tak:
jak to zjadlo?? o co kaman?? ja sie nie zgadzam?! ;-)
stronka im padla??

Ostatnia edycja:
Moja Natuśka ostatnio usypia o 22-24 i śpi do 12-13 z małymi przerwami na karmienie.
Ja nie wiem ile ważył mój tort na chrzciny ale miał wymiary ok 30x50 cm . Zapłaciłam za niego 100 zł + 20 jajek.
Szwagierki znajoma mi piekła.

larvunia
ja liczę na to, że wrócą

Hello
Mlody juz w zlobku.ale oczywiscie nie moze byc normalnie u nas wiec tym razem wyszly mu jakies krostki na brzuchi i pleckach i boje sie ze to ospa:/chociaz przez noc nic nowego nie wyszlo.no i chyba tylko on nie mial w grupie ospy:/ dzisiaj po 15 mam komisje lekarska o odszkodowanie z malym wiec robie sobie przerwe w pracy.
Larvunia wlasnie Ty tu o obiedzie mowisz a ja dopiero kawe zrobilam :)aha no i niesmiale gratulacje :):):)
Marzenka ja mialam dla malego na roczek tort z brzdaca :)o ile kojarzysz to ciasto ale ja je uwielbiam:)takie lekkie i puszyste:)

reklama
Do góry