reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a my wczoraj z Asia sobie po pwiku strzelilysmy i byluysmy oblegane przez nasze dzieci jak przez szarancze Rafal z Amelka biegali do nas i krzyczeli daj AMAM :p pijoki male

o wlasnei mi sie przypomnialoz e tabletki wczoraj nie wzialam;/ a biore ten progesteron co mi ginka kazala kilka miesiecy temu i o nim zapomnialam;p

Helol
Amy dzisiaj zaspalismy do zlobka i o 8 sie obudzilismy:)ale mlody juz w zlobku a ja przymierzam sie do sniadania.glowa mnie boli od rana ale to chyba nie od tego jednego piwa:/ wogole z moim to wstydz gdzies teraz wyjsc do ludzi :)w sumie Amelka nie lepsza :p stali pod nami i Am Am a jak nie chcialam dac to maly sie kladl na ziemie i plakal :)
Katgen w koncu mozesz odsapnac troszke od Izy:)
Beacia matko ...5 rano....ja jeszcze jestem wtedy nieprzytomna :)
Larvunia kiedy bedziesz w Gorzowie bo chyba w niedlugiej przyszlosci zaciagnelabym malego do jakiegos figloraju jak bede miec wolne
Ciasteczko witaj!a ja robilam ostatnio ta pianke co iu Izy jedlismy. i mlody sie zajadal.tylko nie chciala mi stezec za bardzo bo madra jestem i zrobilam w 2 szklankach wody:/

o ty zapominalska;-) to trzeba szybciochem brac:tak:

a ja dzisiaj chyba pojde to CCC wymienisc buty kupilam pod koniec lutego takie sportowe na koturnie i
jak noga wypoczeta to ok ale jak tylko spuchnie ot mnie pija
moze cos fajniejszego znajde albo mlodej cos wezme

reklama
Do góry