reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

befatka ty lasuchu;)
marzenka nie wiem jak jest u was ale u nas liczy sie wpisany miesiac a nie data, bo ludzie czesto placa tez miesiac wczesniej
np. placa w grudniu za grudzien i styczen wiec data na swistku jest jedna i nie moga przeciez policzyc ze ktos zaplacil 2 razy za dany miesiac
widac ze chca tak omotac zeby zaplacic im podwojnie bo ty np. w tym miesiacu zaplacisz za luty moja sasiadka placi tak jak ty i wszysto u niej gra
skoro masz kwitki za wszystkie miesiace a wedlog spoldzielni brakuje 2 miesiecy to jakby masz zaplacone za jakies miesiace 2razy idac ich tokiem myslenia? przeciez gdzies sa te pieniadze
idz i walcz o swoje bo w spoldzielnaich jest burdel na kolkach

reklama
Hello
Ciasteczko ale on przytyl jakos od maja te 1.5 kg a od listopada jak roczek mial to mial 12200 a teraz niecale 12.a mowi ze wg jego centylki powinno byc 14 kg i 87 cm.co prawda body wlasnie na 2 latka sa za male na niego juz bo on ma dlugi tulow ale raczki i nozki ma krotkie i wszystko mu podwijam .
Marzenka masakra z ta spoldzielnia :/ u mnie tez pewnie bedzie cyrk bo ja co chwile mam pozlizg o miesiaca i w sumie ja nie wiem zza ktory ja miesiac place jak np jest do 15 marca to to jest za marzec , luty czy co?

Marzenka wyslij faceta niech zrobi grozna mine i zobaczysz ze owa pani inaczej bedzie spiewac.Policz sobie ile miesiecy mieszkasz w tym mieszkaniu i ile masz kwitków powinno pomóc ja tak robiłam w PL bo tez czasem mi sie zdarzało nie płacic kilka miechów a czasem płaciłam np 3 do przodu.

hej
blondi ona mi powiedziala ze mam czas do konca miesiaca wplacic za dany miesiac,
no to na to wychodzi ze powinnam miec 12 kwitkow wplaty,jesli nie bede miala tzn ze ona ma racje.
dzis ide po odbior ksiazeczek to zobacze dokladnie,a jak nie to moj wtedy pojdzie bo ja juz powoli mam dosc tej sprawy tylko kasa i kasa tylko pytanie skad brac!!!!!

kurde u nas nocka do dupy,1,5 godz meczylam sie z dawidkiem plakal wyrywal sie no masakra jakas byla:szok::szok::szok:
niewiem czy to zeby czy brzuszek go bolal,po ogorku ale chyba tak..
do tego okres dostalam i nic mi sie nie chce...
befatko wlasnie minal rok jak tu mieszkamy:tak:

dobra zmykam sniadanko zmonotwac i ogarnac mieszkanko apozniej spacer:-)

czesc dziewczyny
ja na momento zaraz lece mloda do przedszkola zaprowadzic i z psem na spacer

blond wedlog mnie 1,5kg na rok ze dziecko przytyje jest jak najbardziej ok,
a przeciez R jest wsumie malym dzieckiem jak dla mnie jest to wszystko jak najbardziej ok:tak::-)

beacia to standard byl u mojego, ze budzil sie o 5.00 :-D na szczescie juz sypia do ok 7.00 ;-)

piekna pogoda sie zapowiada prawda :-) Mrozno widze bardzo, ale slonce pieknie swieci... spacer zalicze na bank ;-) Teraz sniadanko zajadamy

wczoraj gosci mialam, przyszla kolezanka z krzeszyc z synkiem do nas, fajnie sie bawili, tylko mlody moj troche zazdrosny o zabawki swoje. Co jego kolega Mikolaj bral do reki to moj zabieral... Dopiero jak interweniowalam to sie dzielil....
beacia moze ja znasz... Martak Krawczyk, mieszka na wprost gminy :tak:

hehe dziadek powiadasz, nie wiem nigdy u niej nie byhlam, ale mowila ze mieszka z tesciami ona na gorze a tescie na dole... w rozowym domku... taki blady rozowy.
jej synek o 3 miesiace starszy od mojego marcelka... Nie wiem jak jej mezus ma na imie, mowila ale nie pamietam ;-)

reklama
no niewazne ;-)
ciekawe czy ona Cie zna ;-) mamy sie widziec teraz w przyszlym tyg czwartek lub piatek :tak:

Jej w koncu odswierzam znajomosci ;-) Wiosna sie zbliza hehehe trza z kims na spcaerki zaczac chodzic :-D

a gdzie reszta mamusiek?? HELLO

Do góry