reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie przez 5 min tylko?? ...wieczorami przed pojsciem spac a wieczor moze sie przeciagnac wiec nei zawsze 5 min ;-) kochana bedzie dobrze!
ehm... mowisz ze sroda i niedziela wolna... a mialam nadzieje ze przyjedziecie :-(

Mam nadzieje ze to nie bedzie 5 minut....

Izka śpi od 9tej...ale z nią pobęde ;( tyle co nic ;(

reklama
a mnie wczoraj moje dziecko rozlozylo na lopatki:)
spadla mi zapalka w kuchni na podloge
a ona do mnie krzyczy co ty rzucasz zapalki podnies i wyrzuc slyszysz???

myslalam ze padne ze smiechu :)

hej,
Annes gratuluje.
skoro juz o tortach mowa to na Natuśki chrzcinach był taki

Załączniki

• IMGP0608..jpg
    IMGP0608..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj z moim D oglądałam dzieła Ani "ciasteczkowej" na nk i chciałam pokazać tez jemu ten tort bkoszule, który robiłaś chyba dla tescia na urodziny i kurde nie znalazłam:-(

Hej ,hej
Annes Serdecznie gratuluje.

Torciki super ,ale bym sobie teraz zjadła.Ja tez sie przymierzam do zrobienia torta na Kajtkowe 2gie urodzinki.Ostatnio robiłam z kupnych spodów tortowych ale w tym roku moze zgwałce moja bratowa to mi sam biszkopt upiecze bo z moim piekarnikiem nie ma szans.
W tym roku chce jakis mocno owocowy :p

Wsciekła jestem bo kupiłam J-owi telefon i czekam juz 10dni.no fakt idzie z Hong Kongu haha i facet ma napisane ze do Uk to tak ze 2weeksy bedzie szedł a ja nie moge sie doczekac wrr..

annes kochana gratulacje !!!

blond lekarze tylko niepotrzebnie strasza, moze twoj maly nie bedzie duzym dzieckiem wiec nie bedzie rosl ksiazkow co nie znaczy ze jest z nim cos nie tak, skoro nie urosl iles tam i malo przytyl chociaz jak dla mnie 1,5kg od listopada to duzo to wychodzi ze jego wzrost i waga jest proporcjonalan do siebie
ale jakby np. przytyl ci z 3kg to by powiedziala ze zaduzo wazy do wzrostu,
to sa lekarze co nie znaczy ze znaja sie na rzeczy

nasza mloda jak miala rok wazyla 10,5kg jak miala 2 lata tyle samo wazyla, coprawda jak miala 1,5 roku jej waga spadla ponizej 10kg przez antybiotyki czesto chorowala to nasza pani dr powiedziala ze nie kazde dziecko musi byc duze i grube
w wieku 4 lat nosila ubrania na 3 latki a nawet na 2 latki

No własnie blond nie przejmuj sie.Moja od listopada tez nic nie przytyła dalej 12,800 a czy urosła w sumie to nie wiem od pazdziernika ubranka te same ale ma tez takie co mamy je juz rok np.bodziaki na 12-18mcy
Kurcze panike sieja nasi lekarze to sie w ogóle nie interesuja (no ale w sumie to ich prawie nie odwiedzamy sama potrafie podac paracetamol :p)to juz nie wiadomo co lepsze

Zła jestem na siebie zamiast jesc znowu sie przeżeram zaraz pękne ale i tak ciągle cos podjadam wrr

reklama
witam wieczornie:-)
wiecie co nic mi sie nie chce,zla jestem i wogule,
bylam z tym czynszem i tak kreca ze ja sama juz sie gubie,raz gada tak a zaraz inaczej,odnosze wrazenie jakby ta kase do kieszeni chciala wlozyc..
napiszcie mi ak wy placicie tzn chodzi mi o to czy jak piszecie na kwitku ze np za marzec 2010 a placicie w kwietniu to jak macie to liczone?ze to za kwiecien?bo ja tak najczesciej placilam o miesiac do tylu i teraz wyszlo ze 2 miesiace pominelam,ze niby najwazniejsze sa pieczatki kiedy wplynelo do nich.a wg kwitkow ktore ja pisalam ze za dane miesiace wszytsko mi sie zgadza jest kazdy miesiac oplacony,naprawde juz wszytsko mi sie miesza......

larvunia beti ma sie dobrze,tylko wiesz jak to kobieta w ciazy troche posiedzi przy kompie wiesz robotka studio to spanko sprzatanko :-Dma 1 cm rozwarcia takze trzeba uwazac,pod koniec kwietnia juz sie moze rozpakowywac a i ciuszki ma juz przygotowane :-)
he hehe lili oby 2 miesiace przetrwal:-):-)

a ja dzis mialam niezly ubaw,szukalam z mama koszuli dla dawidka na roczek:-Di spoodbal mi sie komplet dzinsy koszulka i koszula:-Di bylam gotowa to kupic a mama taki tekst NIE KUPUJ:-DA ja czemu :-DA mama bo to dostanie na roczek ze juz kupione:-D:-D:-Dale sie usmialam kobitka nie miala wyjscia :-Di musiala powiedziec:-Dbo inaczej bylyby 2 takie same komplety:-D:-D
blondi kurde jak ja was czytam to mi sie wydaje ze moje dziecko to jakis wielkolud:szok:
ja mu body teraz kupilam 12-18mies myslalam ze beda sporo za duze a tu nie...wazy 12kg to jak dziecko 2letnie:szok::szok:to ile bedzie wazyl majac 2 latka:szok::szok::szok:
wogule tak mi je wszytsko ze ja czasem sie dziwie gdzie on to miesci,a za jablkiem to tak przepada ze ho ho jak zobaczy to nawet nie zdarze obrac tylko wrzeszczy i akcje robi,no masakra jakas,,,,
dobra to sie kobietka rozpisala:-D:-D

Do góry