reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ania dzisiaj mam wolne chociaz Monia juz dzwonila zebym przyszla ale nie mam jak, nawet nie amm czym zawiezc malego do zlobka bo juz kasy na takse nie mam bo musze chociaz mleko malemu kupic a renta dalej nie przyszla... wrrr
Lili ja sie normalnie nim zajmuje, jak zawsze tylko ostatni tydzien, moze dwa to wygladaja okropnie.nie chce na kolanach,ani na rekach a jesli wogole to tylko chwile, zabawki nie, najlepsze to lodowka ale on np. wyciaga majonez i rozija go na kafelkach wiec wstawilismy bramke.wogole zrobil sie cyrk.wszedzie.w sklepach placze, w wozku tez nie chce siedziec no chyba ze z amelka bo widzi ze ona tez siedzi a tak to mamuska dostaje na leb i gardlo zdziera(co i tak nie pomaga).juz nawet teletubisie nie dzialaja:(

czyzby bunt 2 latka? musze z nim powaznie porozmawic dzis idziemy na spacer musowo bo ciotkamusi mu do rozsadku przemowic;p

Ale mi sie chce sledzia w occie zaraz zwariuje chyb ajak nie zjem;p

Ostatnia edycja:
a i jeszcze z mlodym cos nie tak bo jest za maly:(bo z waga byl na 97 centylu a teraz ponizej 75 :(od 9 miesiecy przybal tylko 1.5 kg, i prawie nie urosl.od roku na niego sa dobre te same ubranka:(tylko tulow mu rosnie a nogi i rece nie bardzo i babka zaczyna sie martwic.no i ja teraz to juz calkiem:(
a ona do oczka ma antybiotyk, no i przegotowana w miedzyczasie mam mu przemywac
Ania tez mi sie wydaje ze bunt dwilatka.nawet panie w zlobku mowily ze wszystkim rzuca, wszystko jest " nie" i nic mu nie pasi, zlosci sie, rzuca na podlodze.
a na spacer to baaardzo chetnie bo pusta lodowka u mnie.sledzika w marche kupimy tego dobrego mmm:)

Aska oczywisicie ze kupimy sledzie duuuzo sledzi ale mnioe naszlo no.....;p;p

A tym ze maly nosi ubrana dlugo sie neiprzejmuj moja nosi te na 12-18 miesiecy a body to ma nawet niektore od 9-12 m. w tym czasie rosna nozki i wydluzaja sie nieznacznie raczki wiec nie ma sie czym martic kochana:* a to ze na wadze malo przbiera to jemu akurat niezszkodzi wiec sie nie martw bo nie ma czym on sobie krzywdy zrobic nie da bo sam z lodowki parowki wezmie ;]

Ahaaaa ANNES ogromne gratulacje!!!!
jezu niezauwazylam:/
Ania tylko lekarka powiedziala ze powinien caly czas byc na tym samym centylu a ona ze wzrostem spadl z 97 do 50 :( i z waga tez wlasnie spadl.ja mysle ze to przez te choroby bo wtedy nie je to jak ma rosnac.a tak mnie straszyli ze mi po tych sterydach tak przytyje a ten nic

wiesz w sumie nosi teraz ciuchy odpowiednie rozmiarami co do wieku czyli niby ok tylko powinien przybierac a ona ma w listopadzie taka sama wage jego jak teraz.
a mi sie marzy od kilku dni salatka z wedzonym lososiem i krewetkami, z salata lodowa, pomidorami, ogorkiem, jajkiem na twardo...mmmmmm....i obiecuje sobie ze jak przyjdzie w koncu jakas wyplata to lece do biedrony i bede jesc caaaly wieczor:):):)

Blond spoko, młodemu przejdzie napewno, taki okres, moze on tez ma juz dosc zimy.

Moja cos zaczeła kaszleć Bidulka.
Dobra spadam dalej sie szykować.

Narazie pracuje tylko od 14 do 22. teraz mam w srode wolne i w niedziele. co bedzie dalej nie wiem. ale musze poszukac niani zeby na te ranne zmiany tez chodzic bo inaczej z mezem bede sie widziała przez 5minut dziennie ;(

reklama
Narazie pracuje tylko od 14 do 22. teraz mam w srode wolne i w niedziele. co bedzie dalej nie wiem. ale musze poszukac niani zeby na te ranne zmiany tez chodzic bo inaczej z mezem bede sie widziała przez 5minut dziennie ;(

nie przez 5 min tylko?? ...wieczorami przed pojsciem spac a wieczor moze sie przeciagnac wiec nei zawsze 5 min ;-) kochana bedzie dobrze!
ehm... mowisz ze sroda i niedziela wolna... a mialam nadzieje ze przyjedziecie :-(

Do góry