reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ej co jest, posta mi wcielo...

hehehe dopbra jestem nie tu napisalam hehehehehe wiec:
te lili co sie wpierdzielasz co w slowka na grze w skojarzenia co? w zeby chcesz?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Larvunia, pomocny ten Twój Marcelek, i w kuchni pomoże, i kurze pościera:-D
EEEjjjj, no wiesz cooo, ja tu tak się wysilam, piękne skojarzenia co rusz wymyślam, a Ty na mnie z pazurami niedobra kobieto:shocked2::-p:-D

annes gratulacje:-)super ze gladko poszlo:-)tzn szybko:-)
kasiu bardzo mnie to cieszy ze z pracy zadowolona jestes:-):-)oby tak dalej

hehe tel dziala tylko cos mi szwankuje,nie mam pol wybieranych i odbieranych i sms przychodzacych po odczytaniu hehe moj mowi ze przynajmniej skrzynka sama mi sie oczyszcza:-D:-Dpoki co dziala ale co ja sie strachu najadlam:-D:-D
ja juz wysprzatalam mieszkanko zaraz idziemy na spacer..hehe ale dawid mi fajnie tanczy przy muzyce,niewazne jaka ale tanczy:-D:-D:-Dbeti wczoraj widziala:-D
buziaczki
hehe a u mnie ur w kwietniu i mam zamiar zrobic mala imprezke dla znajomych:-D

marzenko co u beti... skubana nic sie nie odzywa :-(

lili no ej ja pierwsza bylam ze slowem!!! :-D:-D:-D
heheh ale podoba mi sie co stworzylas na koncu heheheheh skubana no ;-)

Larvunia wymyśliłam alternatywę na skojarzeniach, zobacz, i powiedz czy akceptujesz...;-)
MArzenka, to nie zdziw się jak wkrótce głośniki przestaną działać. Kiedyś moja starsza mi utopiłą telefon w herbacie, a później jak ktoś do mnie dzwonił to ani nie słyszałam dzwonka, ani osoby która ze mną rozmawiała:sorry2: I tel do wyrzucenia był... Ach te nasze Kochane Dzieciaczki:dry::-D;-)

dobra laski fajnie mi sie z wami gada, ale trza sie brac za porzadki i mlody zaczyna sie nudzic, wiec dam mu zajecie ;-)
milego dnia!!!!

lili no juz wczesniej odp, fajnie wybrnelas hehehhe..... buzka!

dobra laski fajnie mi sie z wami gada, ale trza sie brac za porzadki i mlody zaczyna sie nudzic, wiec dam mu zajecie ;-)
milego dnia!!!!

lili no juz wczesniej odp, fajnie wybrnelas hehehhe..... buzka!

No ja mam to samo , bałagan, dziecię znudzone, a matka przy kompie ślęczy:sorry2::-D Zmykam więc też ... Miłego dzionka

Witam
a my polekarzu i maly dostal amtybiotyk bo juz dlugo ma jakis taki dziwny kaszel no i wczoraj mu oczko mocno lzawilo a dzisiaj mu cos jakby naropslo wic krople dostal bo moze to zapalenie spojowek i jesli sie nie poprawi to do okulisty bedziemy isc.wogole jest strasznie niegrzeczny ostatnio.mam go naprawde juz dosc.koimpletnie sobie nie radze z nim.placze od rana do wieczora wlasciwie bez przerwy.nie bawi sie , nic nie robi tylko placze.wyszly mu teraz 4 trojki wiec pewnie to wszystko razem wziete go wkurza i dlatego sie tak drze.
przyszlo mi pismo ze w czwartek mam komisje do odszkodowania z RAfalkiem a ja wtedy w pracy jestem...i nie wiem co teraz.bo jedna jest dziewczyna na zwolnieniu i nie ma sie z kim zamieniac.
Ciekawe co z Annes?
polozylam malegho do lozeczka i ide sprzatac bo sie nie da inaczej.pozniej sie odezwe i poczytam co wczesniej pisalyscie bo nawet nie mam kiedy

reklama
Hej Blond, może rumiankiem małemu to oczkk przemywaj...Mojej Oli kiedyś pomogły na podrażnione oczko właśnie okłady z rumianku. A Rafałek tak płacze nawet jak się nim zajmujesz i jak jes u ciebie na rączkach, czy to bardziej z "nudów"? Bo to takie dziwne żeby od rana do wieczora tak marudził non stop...Możliwe że to ząbki dają mu popalić:baffled: A problemów z brzuszkiem i kupkami nie ma?

Do góry