reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen - najważniejszy pierwszy dzień zeby zrobić dobre wrażenie. Chyba nie ddoczytałam, ale co ty będziesz robić w pracy???

Annes gratulacje, wracaj do nas szybko!:-)

Helloł;-)
GRATULACJE DLA ANNES!!! :-):-):-)

No u mnie też udany Dzień Kobiet, mój M. tym razem nie nawalił i dostałam długaśną ogromną różę :-D A po kursie poszłam do Ascany i zostałam obdarowana tulipanami przez jakichś panów:-) No i jestem bardzo zadowolona bo kiedyś w C&A upatrzyłam sobie torebkę taką brązową, ale kosztowała 99zł. i nie kupiłam jej, a wczoraj patrzę a ta torebka w posezonowej wyprzedaży za 29 zł:-D I już mam ją w domciu;-):-D A o pizze nie pytajcie, zjadłam sama całą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale co tam, święto było;-)
Beacia, ja też przymierzam się do upieczenia tortu dla mojego taty na urodziny za tydzień:tak: Ale nigdy wcześniej nie robiłam tortu, więc nie wiem co z tego wyjdzie...W razie czego poproszę Ciebie lub Ciasteczko i pomoc;-)
Marzenka, ale uśmiałam się z tym telefonem:-D, działa chociaż? Moja Ola pare dni temu wymalowała niebieskim mazakiem calutką obudowę telewizora(srebrna była) w salonie, i niczym nie mogę tego domyć...:sorry2:
Katgen, to fajną masz pracę:tak: A w jakich godzinach pracujesz?

Ostatnia edycja:
turla sie po podlodze i bajke oglada ;-)
ja wlasnie z wanny wyszlam ;-)

baja sie skonczy to biore sie za porzadki
bo zawsze jak ja sprzatam to mlody musi mi pomoc, poprawiam zawsze po nim ale ma frajce ze scierania kurzy czy odkurzania odkurzaczem ;-) W sumie to tylko to mam do roboty... pozniej obiad i po obiedzie spacerek.... musowy z psem ;-)

dzien jak codzien hehehehe :tak:

reklama
Do góry