reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok 1.00 poszlam tez jakos spac filmy ogladalam :-D
mlody buszuje od 6,30 jakos nie wiem moj mezus przy nim latal, ale poszedl do pracy i trza bylo wstac :sorry2:

aaaaa mialam sie chwalic:
DOSTALAM trzeci RAZ W ZYCIU KWIATKA WCZORAJ OD MĘŻA :-D:-D:-D Ale mnie zatkalo wczoraj jak wrocil z pracy. To byl SZOK :-D Cieszylam sie jak wariatka z kawiatka :-D

reklama
czesc dziolchy:-D
to widze ze wczorajszy dzien byl udany kwiatki itp.:-)
annes to juz pewnie jest po ciekawe...

w koncu moj komp dzisiaj wraca z naprawy jestem happy

no aneteczka zebys wiedziala ze mialam lowy:-D:-Dna szczescie dziala ale cos tam szwankuje :szok:
ale mam nadzieje ze 2 mis przetrzyma:-D
tak tak za niedlugo mamy roczek:-D

To ja też sie pochwalę, a co/....:-D:-D:-D
ja wczoraj dostałam bukiet czerwonych tulipanów i srebną branzoletkę:-)nawet sie powiem Wam nie spodziewłam, ale jaka miła niespodzianka:tak:

Wczoraj też przyszły od teściowej buciki dla malego:sorry2:i pwoeim wam że wogóle mi się nie podobają. Nawet mówiłam, zebyśmy je w tym naszym Daichmanie wymienili, ale M się oburzył, że prezentów się nie wymienia. Kurcze, tylko one takie brzydkie bure są, mały się ciesyz jak ma je na nogach i tak fajnie do góry podnosi:-p

to ci Panowie zrobili nam nispodzianke;] A ja wczoraj zasnelam z mloda nawet nie iwem kiedy zanim jeszcze pawel do pracy wyszedl;p potem obudzialam sie o 12 i nie wiedzialam o co kaman;p wstalam i chcialam isc sie kompac potem patrze ja w pidzamie i mi sie przypomnialo ze przeciez juz sie kompalam przykrylam mloda jej koldra i poszlam dalej spac;p

milego, milego ciasteczko ;-)
nio ja tez musze za porzadki sie brac... eeehhhh...

katgen zyjesz????????????????????????

reklama
Hey! Dopiero sie odzywam!
ANNES URODZILA O 19:45 Zosię, ważyła 3400 i mierzyła 53cm! Pisała że czują się dobrze! I że poród poszedł szybko!

A ja? zadowolona jestem z pracy. Póki co. Troszke duzo obowiazków ale ogolnie mam nadzieje ze jakos wszytsko ogarnę.

Ale musze porozmawiac z sasiadka własnie dzisiaj za chwile, czy bedzie mogla zajac sie Izką bo nie chce chodzic tylko na te popołudniowe zmiany bo zycia nie bede miala ani z dzieckiem w zasadzie ani z mężem i wogole.

Do góry