reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wieczorkowo;-)
A ja się zapisałam na kurs prawa jazdy, tadamm!;-):-D W czwartek pierwsze zajęcia z teorii mam:-) Słyszałyście coś może o ośrodku szkoleniowym RE-WA? Bo właśnie tam będę chodzić. Pierwsze wrażenie z dzisiejszego spotkania organizacyjnego mam bardzo fajne, w necie też trochę dobrych opinii słyszałam o nich, więc może będzie dobrze:tak::-)
Larvunia ,cóż to za przejścia miałaś kobito, nic złego się nie stało mam nadzieję???

Spokojnej nocy Wam wszystkim życzę;-)

reklama
hej
kurde wiecie jak dawid potrafi wymuszac placz,od kilku dni wlasnie tak wymusza a mnie kur..bierze bo ilez mozna tegosluchac..tylko dlaczego on tak robi?
ide dzis zaniesc pity troche daleko mam ALE spacerek bedzie hehe:-)
a kupilam dawidkowi w tesco body z firmy f&f 5 par za 33zl wlasnie mu zalozylam i sa super:-):-):-)
lili ja tez trzymam kciuki:-)
larvunia ale mialas przygode:-D:szok::szok:
zmykam bo i tak dawid nie daje mi posiedziec przy kompie:wściekła/y::wściekła/y:
wogule nic nie moge zrobic ostatnio przy nim :crazy::crazy:
a na punkcie NODDIEGO oszalal:-D:-D:-Da mnie zakrecila piosenka jedna ich:-D:-D:-D
zrob to razem z noddym:-)slyszalyscie?
w miare mozliwosci bede zagladac

Witam się z rana!

Marzenka- co to za body???z długim czy krótkim rękawem??bo ja też muszę jakieś małemu kupić, bo już z połowy mi wyrósł.

Mały zerwał mnie z łóżka dziś o 6:baffled:cholra pospałby jeszcze trochę, ale nie wstaje i ma mamamama. Teraz siedzi mi w foteliku i trochę sie bawi, trochę marudzi.
Marzenka - ja też mam te same odczucia co ty, Mały wymusza wszytsko płaczem, cały czas chciałby być na rączkach, najlepiej żeby z nim chodzić po całym mieszkaniu, bo stać w miejscu jest beeeeeeeeeee.
Dodatkowo zrobił się straszny mami synek, najlepiej mu u mamusi, nawet M jak chce go wziąść to płacze, nie mówiąc już o kimś z zewnątrz.Nie wiem co będzie robił jak pójdzie do żłobka:sorry2:

Ja właśnie kawkę z mlekiem pije, zaraz może jakieś śniadańko sobie zmontuje:rofl2:

czesc dziewczyny

lili to trzymam kciuki super:tak::-)

a ja dzisiaj do lekarza sie zapisalam, katar mi juz praktycznie przeszedl no i kaszelu do przedwczoraj tez nie mialam ale wczoraj wieczorem dostalam takiego ataku ze myslalam ze sie udusze
oczywiscie zero temp i czego kolwiek ale niech mnie przeleczy antybiotykiem

dziendoberek :-)
ja dopiero sniadanko jem....
wstac nei moglam z nowu z lozka, ale tym razem przez plecy :baffled: straaaaaaaaaaaasznie mnie bola... nie wiem czy przewialo mnie wczoraj czy jak? :baffled:

lili powodzenia na prawku!
marzenka, aneteczka no male dzieci patrza ile moga hehehe, to standard chyba ;-) Jak sie dziecku nudzi to wymusza ;-) Chocoaz ja na mojego nie nazekalam i nie mam na co nazekac :-) tfu tfu puki co ;-) odpukac w niemalowane ;-)

ciasteczko czesc :-D

reklama
czesc larvunia

wcale bym sie nie dziwila jakby sie przewialo wczoraj, ciekawe dlaczego;-)...
ja tez dopiero co zjadlam sniadanie czasu rano braklo

Do góry