reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niekotre maja problemy z plecami a ja z kolanami moje kolana reaguja na opady deszczu:crazy:
jak ma padac to lamie mnie w kosciach bo wzskoczyly mi gdy bylam podlotkiem:rofl2:
ale czlowiek do wszystkiego sie przezwyczaja.

ale mam nerwa litery mi sie placza jak pisze ale na gg jak pisze to mi sie nie przestawiaja o co biega:angry:
ja tez mam z kolanami problemy:-(.
nawet teraz lewe mnie atakuje. :wściekła/y:

dawaj patryczka do ciotki, polulam go i bedzie spał jak natuska;-)

reklama
to chyba coś w powietrzu bo moja Izka tez dzisiaj marudna i ze mna wszedzie chodzi nawet na kibelku musze z nią siedziec..

hehe, to zmówiły się nasze dzieci chyba, moja też wymyśliła nieźle dzisiaj.... dałam jej kanapeczki na talerz i herbatkę do popicia, no i wyszłam do łazienki na chwilę, a jak wróciłam to załamka, mała postaniwiła zrobić sobie zupę kanapkową, nalała herbaty na talerz do kanapek i wszystko rękami sobie ugniatała...no i cała serweta,podłoga , krzesło, i ona sama , wszystko mokre i w tej papce było...ale miałam nerwa:crazy:

a mi dawid taka scene zrobil jakbym go lala:szok::szok:niewiedzialam o co mu chodzi w koncu sie okazalo ze za goraco mu w stopki:szok::szok:albo rajtuzki go uwieraly w butach:szok:masakra pierwszy craz cos takiego
wieczorem przeczytam wszystko dokladnie:tak:

my po spacerku :tak:
teraz obiadek sie robi :tak:
ale macie przeboje z dziecmi nie zazdroszcze, choc moj wczoraj byl nie lepszy z tym balkonem:sorry2:

witam znowu:-)
ja po lekarzu i wszystko ok zdaniem pani dr a ja mam takie ograniczone zaufanie do niej wiec i tak zrobilam po swojemu:rofl2:
przepisala mi tabletki na katar super drogie ale kupilam tylko jeden blister za 10zl i spray do nosa

reklama
Do góry