reklama
C
ciasteczko
Gość
acha ale pewnie wczorajszy dzien nie byl obojetny na twoje plecy:-(a co ci z tymi plecami nie da sie tego jakos leczyc czy cus?
ja to mam problemy z rwa kulszowa od X lat juz raz pol roku sie na nie leczylam i teraz musze tak pilnowac zeby mi stopy i nogi nie zmarzly bo w nocy niemoge sie na drugi bok obrocic taki bol w biodrach i tu gdzie korzonki masakrycznie boli ze nawet rano mam problem zeby wstac no lapia mnie wszelkiego rodzaju nerwobole ale ostatnio bardzo malo:-):-)
kiedys mialam teki nerwobol na polowe plecow ze moj to musial mnie przez lozko przeturlac pod pachy wziac i postawic bo nie moglam sie ruszac sama i tak 4 dni bol
ja to mam problemy z rwa kulszowa od X lat juz raz pol roku sie na nie leczylam i teraz musze tak pilnowac zeby mi stopy i nogi nie zmarzly bo w nocy niemoge sie na drugi bok obrocic taki bol w biodrach i tu gdzie korzonki masakrycznie boli ze nawet rano mam problem zeby wstac no lapia mnie wszelkiego rodzaju nerwobole ale ostatnio bardzo malo:-):-)
kiedys mialam teki nerwobol na polowe plecow ze moj to musial mnie przez lozko przeturlac pod pachy wziac i postawic bo nie moglam sie ruszac sama i tak 4 dni bol
no z 5 lat temu okreslili to mianem tez RWY KULSZOWEJ, dali zastrzyki bolace jak diabli po ktorych mialam zrosty po obu stronach bioder - nie polecam. No i niby przeszlo mi. W miedzyczasie bylam na przeswietleniu i w dolnej czesci kregoslupa przy kosci ogonewej w gore mam w 5 miejscach powykrecane te gabki co sa miedzykregami... jakbys zwykla gabke wyciskala z wody to ja mam je tak powytkrecane, ale pani doktor stwierdzila ze to nie od tego mam bole tylko to RWA KULSZOWA. Pozniej mi przeszlo po zastrzykach, zaszlam w ciaze jakos po roku i od ok polowy ciazy bol znowu sie nasilac zaczynal. Mowili ze maly niby naciska mi na nerw.... Strasznie cierpialam w ciazy na plecy Po ciazy jakby reka odjol... no i od ok roku znowu powracaja.... chyba jak nie pojde prywateni to sie nie dowiem co mi jest.... tak samo jak z tymi bolami glowy moimi... kurde emerytka sie robie heheh wszystko mnie boli
C
ciasteczko
Gość
dalej miewasz te migreny? nie przeszly cie?
kurcze kobieto a nie powiedzieli ci dlaczego masz to tak powykrecane przeciez musi byc tego jakas przyczyna... Tylko wiesz co rwa kulszowa to bola nogi od biodra po place nieraz tylko poldupek nieraz tylko udo, ja bym tu nie stawiala u ciebie nie rwy kulszowe no ale tak jak piszesz nie pojdziesz prywatnie to sie nie dowiesz a lekarz wcisnie kazda ciemnote zeby tylko sie pozbyc pacjenta
a ty czasem nie dziwgasz czegos ciezkiego czy cos??
wspolczuje ci bo mnie tez plecy nawalaly w pierwszej ciazy ale to i tak pewnie nic do ciebie
szoruj do lekarza jakiegos ortopedy czy cus
ogolnie rwa kulszowa to jest ucisk na nerw i boli ale to tez tak niebardzo bo mi sie to robi jak np. zmarzne wiec ja mam takie nietypowe kiedys bolala mnie cala noga az po palce u stopy
kurcze kobieto a nie powiedzieli ci dlaczego masz to tak powykrecane przeciez musi byc tego jakas przyczyna... Tylko wiesz co rwa kulszowa to bola nogi od biodra po place nieraz tylko poldupek nieraz tylko udo, ja bym tu nie stawiala u ciebie nie rwy kulszowe no ale tak jak piszesz nie pojdziesz prywatnie to sie nie dowiesz a lekarz wcisnie kazda ciemnote zeby tylko sie pozbyc pacjenta
a ty czasem nie dziwgasz czegos ciezkiego czy cos??
wspolczuje ci bo mnie tez plecy nawalaly w pierwszej ciazy ale to i tak pewnie nic do ciebie
szoruj do lekarza jakiegos ortopedy czy cus
ogolnie rwa kulszowa to jest ucisk na nerw i boli ale to tez tak niebardzo bo mi sie to robi jak np. zmarzne wiec ja mam takie nietypowe kiedys bolala mnie cala noga az po palce u stopy
C
ciasteczko
Gość
milego dnia dziewczyny, zrobie male porzadki i do lekarza bede sie zbierac
blond dam ci znac czy na pewno przyjde zeby nie bylo
blond dam ci znac czy na pewno przyjde zeby nie bylo
beacia no ja z wanny wyszlam wlasnie, nie polezalam ile chcialam bo mlody stal mi pod drzwiami i krzyczal MAMA SIIII NO MAMA SIIII NO! i musialam wylazic bo by sie zlal ;-)
Wlosy wysusze, wyprostuje i pedzic bede na spacerek
wczoraj posprzatalam wiec mam looz, tylko obiadek bede robic, ale to pozniej, moj dzis pozniej wraca wiec sie nie spieszy mi....
ciasteczko bolalo mnie roznie, czasami i tylko poldupek jeden po prad jakby do stopy jak u ciebie pewnie dlatego wzieli to jako te rwe kulszowa nie wiem.. roznie mnie boli, jak zasiedze sie w 1 miejscu to tez... jak za dlugo leze np, albo za dlugo stoje nawet.
jak juz bede bogata to pojde do prywatnego i z kregoslupem i z tymi bolami glowy ;-)
Wlosy wysusze, wyprostuje i pedzic bede na spacerek
wczoraj posprzatalam wiec mam looz, tylko obiadek bede robic, ale to pozniej, moj dzis pozniej wraca wiec sie nie spieszy mi....
ciasteczko bolalo mnie roznie, czasami i tylko poldupek jeden po prad jakby do stopy jak u ciebie pewnie dlatego wzieli to jako te rwe kulszowa nie wiem.. roznie mnie boli, jak zasiedze sie w 1 miejscu to tez... jak za dlugo leze np, albo za dlugo stoje nawet.
jak juz bede bogata to pojde do prywatnego i z kregoslupem i z tymi bolami glowy ;-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia- ja tem miewam problemy z plecamia to zasluga tego ze jak mialam z 10 lat spadlam z drabinek i mialam wysuniety krag i nieraz mi wysyakuje i boli jak cholera ze nawet oddychac nie moge ale jakos sie potem ponastawiam powykrzywiam porobie mostki itp. i po jakim s czasie wskakuje i jak reka odjal
reklama
LILIann
Majowe mamy'09
Hej hej, jestem:-)
Dziękuję Wam bardzo za poparcie w sprawie kursu na prawko!!;-)
Larvunia, ojj współczuję tych bóli...moja mama ma poważne problemy z kręgosłupem, więc wiem co to znaczy, ehhh.
przyszlirodzice jeejjj, to Ty też masz z tymi plecami przeboje... aż mnie ciary przeszły jak opisałaś jak ci się krąg wysunął:-(
Beacia, mówisz że już po porządkach jesteś.. ja mam dziś megalenia, i nic mi sie nie chce robić , a przydałoby się
A ja nie wiem co tu dzisiaj na obiad upichcić... jejku, jak nic mi sie dzisiaj nie chce, jakiś zastój umysłowy i fizyczny mnie dopadł
Dziękuję Wam bardzo za poparcie w sprawie kursu na prawko!!;-)
Larvunia, ojj współczuję tych bóli...moja mama ma poważne problemy z kręgosłupem, więc wiem co to znaczy, ehhh.
przyszlirodzice jeejjj, to Ty też masz z tymi plecami przeboje... aż mnie ciary przeszły jak opisałaś jak ci się krąg wysunął:-(
Beacia, mówisz że już po porządkach jesteś.. ja mam dziś megalenia, i nic mi sie nie chce robić , a przydałoby się
A ja nie wiem co tu dzisiaj na obiad upichcić... jejku, jak nic mi sie dzisiaj nie chce, jakiś zastój umysłowy i fizyczny mnie dopadł
Podziel się: