reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Lili nauczysz sie to przychodzi z czasem na pewno ci sie uda, ja to jak ruszalam najpierw to patrzylam na obrotomierze ale moj mowila ze sprzeglo spale zanim bieg wrzuce wiec za 3 razem juz na sluch mi sie udalo ale na prawko chyba narazie nie ide ciagle mi nie po drodze

reklama
czesc Annes o wspoczuje porannego wstawania ja to mam tak codziennie mloda wstaje zazwyczaj 6:15 ale ja jeszcze pol godz dogorywam

o to ja widze ze nas tu wiecej nieprawkowiczow jest:-D:-D

a cieplo to to nie jest przymrozek rano byl

Larvunia- a jest mozliwosc ze sie nie dostaniecie do przedszkola bo u nas na wsi nie ma takiej mozliwosci wszysty mosza sie dostac co chca inna sprawa ze nie bardzo chca brac takie maluchy bo to odpowiedzialnosc.
rok temu wszystkie dzieci przyjeli... dwa lata temi nie :sorry2:

larvunia na pewno sie dostanie, a oni tez patrza czy takie male dzieci wolaja za "potrzeba" a twoj to pierwsz klasa w tym:))

milgo dnia dziewczyny

moj konczy 3 lata w listopadzie, i te dzieci co maja 3 latka i obije rodzice pracuja to maja prierwszenstwo, no i dziecko musi byc choc troche samodzielne tzn wlans ie nie nosilo papersow itp.
W tamtym roku brali nawet dzieci 2,5 letnie, ale musialy same wolac siusiu itp...
zobaczymy jak bedzie teraz ;-)
dzieki :tak:;-)

blond- to chyba musi by za marzece, bo za luty to zapaciłam, nawet na kwitek spacjalnie zerknełam. Zdziwiło m nie to, bo mały od stycznia chodzi do złobka, a ja już 2 razy płaciłam.
jak to dwa razy?nie moglas jeszcze za ;luty placic bo skonczyl sie w niedziele i dopiero wtedy podliczyli ile dni w tym miesiacuy ktore dziecko bylo.a placilas 2 razy bo jest jakos tak chyba ze ten pierwszy raz sie chyba caly placi 182 zl czy jakos tak i wtedy to jest za czerwiec czy cos w tym stylu.bo te 108 zl to za styczen bo Tqwoj poszedl chyba na koniec styczia do zlobka na dwa dni wlasnie.pozniej w lutym troszke chodzil jak moj maly mial aangine.nie wiem musisz popytac.ale ja dalam malego do zlobka we wrzesniu i we wrxzesniu placilam calosc, a potem w pazdzierniku za wrzesien za tyle ile chodzil.troche namotalam ale naweno pomylki nie ma.

larvunia- powiedz kolezance ze przez 13 dni kopenhaska+ cwiczenia (100 brzuszkow dziennie ) a potem kapusciana po ktorej nic nie ubylo... a teraz MŻ i caly czas po 100 brzuszkow dziennie

a taka rurka antykolkowa sie swietnie sprawdza...
bratowa miala dla malego i pomagalo naparwde wiec to nie jest az takie glupie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry