reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
beacia - współczuje kolek, mój też miał, beczał strasznie. Ja dawałam espumisan, ale chyba najbardziej pomagało jak masowałam brzuszek i przykładalam coś ciepłego, ewentualnie jak już nic nie pomagało to kąpiel w ciepłej wodzie zawsze przynajmniej na chwilę pomogła. Przeszło jak miał 4 miesiące.Wytrwałości życze i tobie i Patryczkowi.

Ja pichce obiad, M za niedługo wróci z pracy i pewnie czułby sie rozczarowany jakby garczki puste były, a ja cały dzioeń w domu siedzę:)

hej
jestem jestem
jtylko wypompowana:-D
ja dzis odebralam zwoje pity od kolezanki i jutro ide zaniesc,tyle ze jak dla mnie to cos dziwnego
liczylam na conajmniej ok 1400zl za neta i dawidka,a na picie mam ze do zwrotu 920zl z tego 620 zl za neta wiec nie rozumiem tylko 200zl na dawida ?:crazy::crazy:jak to jest?
przeciez na dziecko dostaje sie 1170zl na rok, a dawid urodzil sie w marcu wiec powinnam wiecej dostac,czy ktoras mi to potrafi wyjasnic?
kochane przepraszam ale nie dam rady odp na wasze posty,nie mam sil pisac..
ide kapac dawidka
wpadne pozniej

hej
jestem jestem
jtylko wypompowana:-D
ja dzis odebralam zwoje pity od kolezanki i jutro ide zaniesc,tyle ze jak dla mnie to cos dziwnego
liczylam na conajmniej ok 1400zl za neta i dawidka,a na picie mam ze do zwrotu 920zl z tego 620 zl za neta wiec nie rozumiem tylko 200zl na dawida ?:crazy::crazy:jak to jest?
przeciez na dziecko dostaje sie 1170zl na rok, a dawid urodzil sie w marcu wiec powinnam wiecej dostac,czy ktoras mi to potrafi wyjasnic?
kochane przepraszam ale nie dam rady odp na wasze posty,nie mam sil pisac..
ide kapac dawidka
wpadne pozniej

marzenka, może nie miałaś odprowadzonych więcej zaliczek na podatek (nie można dostać woięcej zwrotu niż pobranej zaliczki)

jak chcesz to odezwij się na PW to ci to napiszę ci co potrzebuje aby to szybko przeliczyc

larvunia o kochana cieplego wieczoru:-)
ale pogoda do bani wyszlismy na spacer z psem a tu snieg tak sypnal ze pomknelismy szybciochem do domu:no:
ja chce wiosny no ...

asienka ja nie moge znalesc gdzie tu wyslac wiadomosc mam:szok:
musze dluzej w tym posiedziec zeby sie obeznac ze wszystkim:-D
to moj m bral dawidka na swoj pit bo on ma duze podatki wiec lepiej dla nas,a tu :szok:
no bo ja niewiem moj brat jak urodzila mu sie corka to dostal wiecej niz 1 tys i mial mniejsze podatki niz moj wiec nierozumiem,moze pogadamy na gg?tylko ze nie mam twojego

hej
my u mamy:-D Nati padla po spacerku i goracej kapieli nie ma jak u babci.

marzenka- za dziecko odpisuja ponad 1 tys i do tego za neta o ile płacicie az takie podatki to Ci sie taki zwrot nalezy bo mi jedynie 700 dadza bo od pazdziernika dopiero wrociłam do pracy.

reklama
Do góry