reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u mnie przedszkole cos kolo 190 zl bedzie kosztowalo.... + chyba 2,5zl za kazdy dzien z jedzonkiem, chyba albo to bylo w tym 190zl nie pamietam :sorry2:

lili ja nie mialam czegos takiego na podaniu :sorry2:
a jak bylo wczoraj - kaszana, gosc chcial z doswiadczeniem a ja z budowlanka nie mam nic wszpolnego :-( No nic szukam dalej...

no u mnie 2gie pranie sie juz robi.... teraz pieskie poslanie sie pierze :tak:

dziwna pogoda sie robi u nas... chyba dzis na spacer nie pojdziemy :baffled: wyglada jakby padac mialo...

reklama
Blond no właśnie jest tam do zaznaczenia min, czy rodzeństwo uczęszcza do tej samej placówki, to może wezmą to pod uwagę?? Fajnie by było :)
Ciasteczko ja to też taki tchórz jestem, ciężko mi sobie wyobrazić siebie za kółkiem na jezdni pełnej aut:shocked2: Ale już przełamałam pierwsze lody, i w niedzielę siadłam za kierownicę pierwszy raz się po wiosce przejechałam powolutku. Oczywiście mój G. siedział z boku i wszystko mi mówił co mam robić , gdzie nacisnąć itp. Spanikowana byłam jak nic, ale mój G. chyba bardziej, bo jak sie spytałam kiedy następnym razem będę mogła jechać, to powiedział, że musi teraz conajmniej z miesiąc odpocząć, by ochłonąć;-):-D:-D:-D

heheheh lili taki z cebie kierowca ?? heheheh... oj to chyba zanim ty do mnie przyjedziesz to troooooooooooche to potrwa co hehehehe... kochana najwazniejsze to sie nie bac :tak: Wszystko z czasem przyjdzie :tak:

blond- to chyba musi by za marzece, bo za luty to zapaciłam, nawet na kwitek spacjalnie zerknełam. Zdziwiło m nie to, bo mały od stycznia chodzi do złobka, a ja już 2 razy płaciłam.

Hmmm, to co ja za dziwne podanie mam...:confused:
Larvunia, no kurde, widzisz, jak zobaczyłam jakiś samochód z tyłu że mnie np wyprzedza, to już stresa miałam wielkiego:sorry2: No ale myślałam, że za pierwszym razem to może być normalne? CZy raczej nie???:happy: Szkoda że się z pracą nie udało.. ale to tylko dlatego na pewno, że czeka na Ciebie pewnie gdzieś indziej coś wyjątkowego i lepszego:tak:;-):-)

lili dobre hehe to twoj musial miec stres:-D:-D
nie powiem ja juz siedzialam za kolkiem i troche jezdzilam nawet szlo calkiem calkiem ale co ja mialam stresa to szkoda gadac
ale wiem gdzie sprzeglo itp. bo czesto autko odpalam
aneteczka dobrze zemasz kwitek bo wiesz moze im w zlobku cos sie pomylilo i jak cos to im pokazesz ze zaplacone
larvunia kurde no szkoda z ta robota ale tak jak lili pisze na pewno gdzies jest ta dla ciebie przeznaczona praca:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki kochana :tak:
no co do jazdy to pierwsze odczucia masz dobre, hehehe...
ja podanie moge miec inne bo ja na wiosce mam przedszkole i tu pewnie inna sa zasady, bo innego przedszkola nie ma w poblizu ;-)

nooooooooo lazienka wypucowana.... biore sie za kibelek a pozniej kuchnie :tak:

hehe, Ciasteczko no mówię Ci miał stracha większego ode mnie chyba:-D A ja też już wiem gdzie sprzęgło, hamulec i gaz ;-):-D Tylko jakoś nie wyobrażam sobie, tej zmiany biegów, i skoordynowania ze sobą wszystkich potrzebnych czynności w stylu zmiana biegów itp itd. Bo np jak partzyłam na licznik ile mam km nabitych to kierownicą w bok zjeżdzałam:happy::happy::-D:-D

reklama
witam
Młoda o 6 pobudke mi zrobiła myślałam ze sie popłacze.

My przedszkole dopiero za rok atakujemy:-D

Lili- ja tez ja urodze to do egazminu znow podchodze ale nie wiem co z tego bedzie bo teraz w ciazy mam takiego stracha jezdzic mam nadzieje ze mi minie

Larvunia- a jest mozliwosc ze sie nie dostaniecie do przedszkola bo u nas na wsi nie ma takiej mozliwosci wszysty mosza sie dostac co chca inna sprawa ze nie bardzo chca brac takie maluchy bo to odpowiedzialnosc.

Blond- powinnas zwrot dostac do kwietnia. bo teraz mało maja pitow do rozliczenia wszysty czekaja na ostatnia chwile:-D

A ja miałam ochote na spacerek słonko swieciło ale widze ze zaszło a stopni nie za wiele.

Ostatnia edycja:
Do góry