reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh ale sny miewasz, ja nie pamietam kiedy mi sie cos snilo :sorry2:
dalej diete stosujesz? kolezance opowiadalam ze tak ladnie schodzisz z waga w dol i jestes wytrzymala bardzo w postanowieniu, ze wypytuje mnie co robisz itp heheh, musisz mie emaila napisac kochana co jadasz i ile czasu dieta trwa, poprostu wsio bo mi zyc laska nie daje heheheh a ja nie wiem co jej pisac ;-)

reklama
no wiec byl koles ze spoldzielnii kazal mi wszystko powylaczac i powiedzial ze wsyztsko mi dobrze chodzi i mam sie nie doszukiwac tylko placic.nie moge jak sie wk.... taki chamski tekst.i nie wiem teraz czy do enei wogole isc bo cholera wie moze tyle zuzywam tego pradu....ale k... niech ktos mi powie jak..wrrr.kuzwa caly zwrot podatku mi pojdzie na ta niedoplate :(ale najpierw bede musiala chyba na to kredyt wziac.bo raczej mi zwrotu do kwietnia nie wyplaca nie?zlozylyscie juz pity?ja w zesz;lym tygodniu.
Aneteczka ja od 12 jestem w sklepie to wpadnijcie:pprzynajmnieij teraz to Was poznam jak bedzie dziecko z fioletowa twarza :D:D:D aha wywiesili wczoraj liste oplat w zlobku i macie chyba cos kolo 130 zl o ile sie nie myle.

Hej, hej, jestem:-) No, my już po spacerku:tak: Po 7 rano wyjechaliśmy, bo musiałam badanie krwi sobie zrobić, a później G. wysadził nas pod sklepem i po bułeczki z Olą poszłyśmy:-) I na piechotkę do domku wróciłyśmy sobie. A na 17:30 idę na spotkanko organizacyjne w sprawie kursu na prawko. Od czwartku zaczynam:tak: No w końcu się za to wzięłam, bo wcześniej jakoś możliwości nie miałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Larvunia no jak tam wczoraj było, jak poszło??? Ehh, szkoda że nie wyszło nam spotkanko, mam nadzieję że wkrótce będzie kolejna okazja ku temu i wtedy się uda:tak:
A, mamusie, które składały podania do przedszkoli, mam pytanko takie: tam na końcu podania trzeba napisać "kolejne przedszkola preferowane"... trzeba to uzupełniać? I po co to jest wogóle??? Bo ja nie wiem jakie przedszkola mam wpisać...... Ja chcę żeby ona chodziła do tego, do którego składam podanie, bo tam chodzi już jej siostra. Ehhh, tylko czy się dostanie do niego...?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
porzadki wiosenne robicie:-D:-D ja tez dzisiaj robie generalke u mlodych bo meksyk maja
a tak pranko wstawione itp. obiadke zrobiony:-)
larvunia a co u mnie hymmm biegam po sklepach zeby skompletowac co trzeba na te torty, i cholera nie ma takiego czegosc co potrzebuje no nic moze w tesco dostane:-)
a kolezanki sie ze mnie dzisiaj rano w przedszkolu smialy jak uslyszaly cena jaka wzielam za torty, teraz to i ja sama wiem ze ciut za malo ale akurat takich dawno nie robilam no nic sie nie stanie
ale cena w cukierni za kg tortu 45-50zl to jakas porazka:baffled:

blond to tam kolo szkoly i przedszkola nr 11 toz to rzut beretem:-):-D:-D

czesc lili spacer poranny sluzy zdrowiu:-)
ja dzisiaj poszlam do lidla na mickiewicza tez sobie zrobilam spacerek
ja tez prawka nie mam i nie wiem kiedy sobie zrobie coz jakos sie boje no ale mozei na mnie przyjdzie pora:tak:

no 50 zl za kg tortu to duzo rzeczywiscie, chociaz przeciez samo sie nie zrobi.Anbia to wlasnie gdzies tam kolo tego przedszkola mi mowila.ja jeszcze nie wiem gdzie dokladnie bo niegdy wczesniej tam nie bylam.
Aneteczka to jest za luty.platnosci sa do 15 kazdego miesiaca.ale ostatnio tez pozniej placilam bo maly chory byl akurat.podstawa jest 100 zl plus 4 zl za kazdy dzien za jedzenie.czasami doliczaja 5 zl darowizny dla zlobka- jakies zabawki i takie tam ale to na druczku masz albo sie pytaja.
Lili nie mam pojecia bo do zlobka to ja chyba tego nie mialam ale bylo chyba miejsce na info dodatkowe to moze napisz gdzies ze masz tam jedna core i ze dlatego Ci zalezy wlasnie na tym przedszkolu

reklama
blond to wiem gdzie podasz mi tylko adres i spotkamy sie pod klatka u niej:tak:
ale tyle biora w cukierniach ja biore mniej a i tak ludzie marudza, trafia mnie bo np. w warszawie za kg takiego tortu co robie biora 80-100zl a tu pretensje ze jeszcze drogo :confused:no wiem wiem ze tu nie warszawa ale za darmo nie bede robic
on teraz robia troche wiecej do zaplaty za prad bo maja byc nastepne podwyzki i niechca zeby pozniej ludzie mieli duze niedoplaty

Do góry