reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no jedno mamy przedszkole i ja to mam pod samym nosem heheheh, no mam nadzieje ze sie dostanie ;-)
oj ciesz sie ze juz raczkuje, to bardzo trudne dla dziecka i nie wszystkie dzieci raczkuja. Ja sie cieszylam na maxa ze juz maly moj taki sie robi samodzielny i doczekac sie nie moglam az zacznie chodzic :-D ...jej ale ten czas leci....

lili jestes??
befatka co u Was?
katgen hello ;-)

reklama
Helo
Larvunia to moze jednak to jest mozliwe ze tyle mam placic tylko czy w warszawie prady byl polowe tanszy czy jak?ja tu przeciez nic nie mam.kolezanka tez na naszym osiedlu placi na 70 m tyle co ja teraz tu a u niej swiato sie w 3 pokojach swieci, halogeny, plazma i takie tam.dlatego sie dziwie.
Aneteczka oj niedobra Ty.do 3 skladalas.ja do jednego bo mi powiedzieli ze moj rejon to sloneczna i ze nie wolno do 3.no ale jak widac wolno :)
ja czekam na tych staruchow ze spoldzielni, a pozniej z mlodym do zlobka i do pracy.dzisiaj do 21.15.koniec swiata.
ide jakas kawe wypic bo spac mi sie jeszcze chce

Kur..............spisałam się i wcieło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Blond- ja nie pytałam czy mogę tylko składałam, a ściślej rzecz ujmując mój M, bo jak ja poszłam na Wróblewskiego do żlobka to nie chciała mi przyjąć podania, bo niby za późno, że do stycznia trzeba było, a mały się w maju urodził, wieć jak w styczniu miałam podanie złożyć?????:no:a M poszedł i mu przyjeła i anwet obiecała, że pomoże żeby od marca poszedł:angry:
Docztałam o tym Twoim rachunku, powiem Ci że starsznie dużo CI wyszło, bardzo. My płaciliśmy, jak byliśmy jescze w dwójkę 120 zł na dwa miesiące i kieliśmy nadpłaty 400zł więc na nami zmniejszyli i teraz płacimy po 78zł na dwa miesiące, ale teraz to niedpołata będzie, bo na macierzyńskim siedziałam i dużo więciej tel. i komp chodził, nie mówiąc już o praniu z małego:sorry2:

larvunia- to w takim razie trzymamy kciuki zeby Frucio sie dostał!

Mały mi wlaśnie psozedł spać, taki zmęczony był ze mi na krzesełku do karmienia usnął:rofl2:

Kurcze zła jestem bo tydzień temu na allegro kupiłam małemu fotelik do samochodu, a teraz ktoś wystawił o 100zł mniej, tylko jak na sklep 17 komentarzy to mało, ale kto wie, a 100zł piechotą nie chodzi:dry:

PR a co ty kobito tak malo piszesz ostatnio??? ;-)
marzenka hello gdzie jestes ;-)
aneteczka no 100zl piechota nie chodzi, tez bym sie wkurzyla... moze podobny ten fotelik jest a nie taki sam co??

larvunia - ten sam model, tylko kolor inny:baffled:ten tańszy jest czarny, a ja kupiłam czarno - zielony:angry:

No właśnie, gdzie Marzenka bo ona przeważnie rano pisze:rofl2:

Larvunia co dziś będziesz porabiać????jakieś plany??? ja to chyab na spacertek z małym wyjdę, jak słoneczko będzie, bo na razie pochmurnie sie zrobiło, a wcześniej to spróbuje go domyć z fioletu, bo jak wczoraj byliśmy z nim w banku, to tak dziwnie kobieta się mu przyglądała, bo wygląda jakby brudny był:baffled:

asienka nie jedziesz w moja strone dzis?? :-D
dobra ide sprzatac bo piachu sie nanioslo u mnie cos ;-) zmywarke i pralke trzeba nakarmic ;-):-D

aneteczka dawaj do mnie :)

reklama
larvunia- a nie mam jakos weny ostatnio do pisania;/ poza tym szeryf wrocil z urlopu i nie ma jak;p;p

wiesz co mi sie snilo ze trafiliscie z M za pierwszym rzem i nam sie tu wszystkim chwalilas :)

Do góry