reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
annes wspoczuje ci kochana i tak dziw ze mozesz lezec moze juz za pare dni bedzie po:-)
asienka to nieciekawie ale wszystko na pewno bedzie dobrze :tak:

a ja na sobote mam bojowe zadanie mam do zrobienia 2 torty na sprzedaz wsumie az 5kg tego zawsze pare zl wpadnie :-) zwlaszcza ze u mnie kasa ostatnio bardzo krucho

Asienka no to masz wesolo:/trzymam kciuki zeby ja wypuscili do soboty
Annes odpoczywaj ile sie da!
Ciasteczko super!to zawsze jakies pieniadze wpadna.aha czy w srode o 17 pasowaloby Ci pojsc z dziewczynami na kawe do mojej kolezanki z pracy?wiesz o co chodzi.pisze tu bo nic na koncie nie mam :(a dzwonila dzisiaj i sie pytala czy idziecie:)

blond a ty mi napisze czy ona mieszka gdziesz tu w poblizu bo jak tak to chyba sie skusze;-)bo jak gdzies na drugim koncu miasta to odpada:no:
ale jak cos by sie zmienilo czy cos to napisze ci smsa:tak: zebys wiedziala:-)
ty to masz przeboje jak nie z autem to z tym pradem

pewnie ze sie ciesze ze wpadnie pare gorszy ale zawsze mam pietra jak oddaje ludziom torty bo wiesz nigdy nie wiem czy bedzie im smakowac bo ja ich nie mam jak sprobowac
a kobita zamowila z taka masa z wierzchu jak
niuscie robilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania ona mieszka jakies 100 m od Ciebie w tych blokach za wiezowcem.tzn za MArcinkowskiego tamte bloki.oczywiscie z dziewczynkami bo tez ma corke chyba 10 letnia :)

dziendoberek :tak:

blond ja tez place dokladnie 249zl za prad co 2 miesiace. Moi rodzice mieszkaja na placu staromiejski i placa 180zl co miesiac. Ja od poczatku 2009 tyle place. Ale u nas robili odczyty na poczatku 2009 i odgornie przychodzi nam taka rata jaka ustalili na poczatku roku po odczycie. W tedy podlaczalismy dodatkowo grzejnik malemu co noc na prad przez caly miesiac, wiec mysle ze bede miala nadplate przy rozliczeniu rocznym. Tylko kiedy beda u nas liczyc raz jeszcze to ja nie wiem....
Bo ja mialam 2 rachunki w plecy co miesiac zalegle... i zdogonic nie moge tych rachunkow by unormowac ciagle kasa na cos innego idzie... no ale gonie ile sie da ;-)

MILEGO DNIA!!!

co dzis porabiacie?
ja wczoraj bylam zapisac mlodego do przedszkola, ciekawe czy sie dostanie.....podanie zlozylam.

reklama
DZień Dobry,

Ja własnie kawkę pije i ciacho zajadam:rofl2:
Mały buszuje po całym mieszkaniu, odkąd zrobił się mobilny upilnować nie mogę, wszędzie włazi, wepchnie się do najmniejszej dziury, a potem stęka żeby mu pomóc.Dobrze już mu raczkowanie wychodzi:-)
Ja dziś siedzę z nim w domu, cholera ładna pogoda może przynajmniej na chwilę uda mi się z nim wyjśc, tylke że dalej buzie ma trochę fioletową, najgorsze są brwi, bo ich nie moge domyc.

Larvunia- trzymam kciuki zeby mały sie dostał do przedszkola, a wy macie tylko jedno przedszkole w Krzeszycach????bo jak nie to warto do kilku złożyć wniosek. Ja do żłobków wszystkich złożyłam, aż 3 w Gorzowie są:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry