reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej

Co do wiatru to moj P. wczoraj wyjechał i sie boje bo to z Francji przez niemcy do nas idzie i przewraca tiry na autostradzie jakas masakra ofiar juz niby sporo tego wiatru jest.:szok:

Blond- Ja mieszkałam w mcz miałam 39 m2 i płaciłam za prad 360 zł co drogi miesiac bojler tyle zarł i zawsze niedopłate miałam ok 300-400zł, teraz mam 52 m2 płaciłam w tym miesiacu 87 zł a telewizor gra na okrągło ale to prywatny dom mam swoj licznik i własciciel kaze liczyc 50 gr za kw wiec nie płace za nic innego.

Moje dziecko mnie dzis wykancza wstała o 7 a ja chyba przygotowuje sie do porodu i ciagle bym spała na siedzaco tez. W czwartek jade do gina wg usg 3d własnie na 4 mam termin Nati urodziłam wg terminu 3d zobaczymy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Co do wiatru to moj P. wczoraj wyjechał i sie boje bo to z Francji przez niemcy do nas idzie i przewraca tiry na autostradzie jakas masakra ofiar juz niby sporo tego wiatru jest.:szok:

Blond- Ja mieszkałam w mcz miałam 39 m2 i płaciłam za prad 360 zł co drogi miesiac bojler tyle zarł i zawsze niedopłate miałam ok 300-400zł, teraz mam 52 m2 płaciłam w tym miesiacu 87 zł a telewizor gra na okrągło ale to prywatny dom mam swoj licznik i własciciel kaze liczyc 50 gr za kw wiec nie płace za nic innego.

Moje dziecko mnie dzis wykancza wstała o 7 a ja chyba przygotowuje sie do porodu i ciagle bym spała na siedzaco tez. W czwartek jade do gina wg usg 3d własnie na 4 mam termin Nati urodziłam wg terminu 3d zobaczymy;-)
jezu nie strasz bo W tez w niemczech jest i jedzie ale chyba zle nie jest bo gadamy co jakis czas na skypie i jeszcze nic nie mowil na ten temat.
ja wlasnie bylam w spoldzielni.jutro maja przyjsc na odczyt licznikow czy wszytko jest dobrze odczytane.i ze wogole to nie 700 niedoplaty tyllko 440 plus rachunek 234 zl.i ze o co mi chodzi.widocznie tyle zuzylam .to ja do nich mowie ze wczesniej mieszkalam w bloku tez i byly 2 dorosle osoby i wogole i placilismy polowe mniej, i sama babka w enei powiedziala ze wiecej niz 100 nie bede placic bo jej powymienialam sprzety jakie mam i takie tam i kazalam ustawic na 120 zeby za malo nie bylo.to jeden tylko powiedzial ze rzeczywiscie jak na takie mieszkanie i matke z dzieckiem to bardzo duzo i ze dobrze ze przyszlam sprawdzic.
sorki ze caly dzien marudze o tym ale mnie nosi
Annes ja tu nawet boilera nie mam.w sumie nie wiem co moze zrec tyle pradu.mam malutka lodowke, malytelewizor, pralke to wiadomo i kompa.komp na noc wylaczony, kuchenka gazowa.pojecia nie mam.

Ostatnia edycja:
ja tez ciagle w kontakcie z moim.

Blond- to zeczywiscie dziwne z tym pradem nie ma co Ci tyle zjadac. Najwiecej bierze bojler i nie wiem czy wiecie kobietki plazma zre spro pradu:tak:

Jak mi sie dzis nic nie chce a naczyn gora i Natal mi dzis w posciel sikneła wiec pranie mnie czeka przez ta pogode zwarjuje...

blondi dobrze ze poszlas :tak:
ja tez bym poszla:tak:

kurcze ja tez sie boje ze mi duzo przyjdzie do zaplaty i tak czekam i czekam od miesiaca bo nadplate mialam do 31 stycznia atu juz marzec i nadal nic nie mam,mam stracha bo jak przyjdzie duzo to z czego ja zaplace,,,,,,no masakra jakas,w sumie z drugiej strony czego ja sie boje przeciez nawet tv nie mamy,tylko kompy 2 no i swiatlo,ale ten strach zawsze jest........
moj w koncu zasnal mam luz ,nocke mialam nie bardzo obudzilam sie o 2-30 i nie spalam 2 godz a jak zasnelam to dawid mnie obudzil,po poludniu jedziemy na zakupy
annes zoska widocznie sie nie spieszy:-Da natalke prowadzil ten sam lekarz co teraz?

marzenka- ten sam gin. A 3d ta sama babka w gw robiła:-) Tak je pracuje w tesco wiem ktora to Twoja siostra znam ja bo ona pracowała najpierw w netto z chrzestnym mojej Natalki a potem ze mna w tesco:-D

asienka- własnie tak zrobiłam i zerka co chwile czy nie kropi bo ta pogoda dziwna

Nati juz prawie spała a teraz biega po mieszkaniu i spiewa. Ta pogoda chyba tak ja meczy

annes jak ty sie czujesz kobito? widze ze masz wesolo;-) zeby byla pogoda to moment i pranko suche na dworze a tak :(
moja ostatnio tez cos popuscila bo niezdazyla w nocy do kibelka i oczywiscie nowa pizamke trzeba

reklama
ciasteczko- moja poleje sobie soczkiem bluzeczke choc kropelke to kaze sie przebrac:tak: Ja prawie nie chodze tak mnie miednica naparza z boku na bok nie moge sie obrucic.

Teraz pospałyśmy obudziła sie bo piciu chciała to wstałam a ona dusi komara dalej.

Beacia- dobrze ze nikomu nic sie nie stało.

Asienka- no to nienajciekawiej ale jak nic powaznego to do soboty wyjdzie choc na przepustke.

Do góry