reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Siema laski ja mam dzis mega doła ide zaszyc sie w jakiejs ciemnej dziurze .Szkoda ze młoda spac nie chce ale i tak jest kochana.
3majcie sie laski do jutra

reklama
klaniam sie wieczornie:-)
my po okuliscie na noga tam i z powrotem az mieszka ale tak cieplo ze przyjemnie sie szlo
strasza dalej musi nosic okulary ale jest lepiej niz bylo i tak

ale odwil jest cora do mnie mowi "mamo ale pada" a to nie deszcz tylko woda z dachu leje sie na parapet:-D

a tu pusto hymm

wiecieco mi moje dziecko zrobiło wsadziłam ja do brodzika (wysoki jest) i poszłam myc naczynia koncze i słysze ze woda leci a ona swoja mała miseczka poł brodzika wylała:szok::wściekła/y: no wsciekłam sie juz dzis mam dosc. Nawet nie krzyczałam wytłumaczyłam jej ze tak nie wolno az sie popłakała i teraz mnie przeprasza całuje i przytula.

Ciasteczko- u mnie z dachu bryły lodu leca normalnie wszysty auta pozabierali bo strach.

Befatka- cio jest 3maj sie ja tez tulkam;-)
Beacia- podobno karmienie piersia to najlepsa dieta:tak:

marzenka jak samopoczucie dzis?? ;-) u mnie oki, mlody sniadanko wcina, ja kawusie popijam. Dzien jak codzien, ale nowy ;-) nastal...

milego dnia!

u mnie tez samopoczucie super:-D:-D
seksik o 5 rano dziala cuda:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i kawka w lozeczku:-D
dawid dopiero wstal wiec pewnie do 8 posiedzi wlozeczku.
ide do niego sie polozyc tzn ja na kanapie:-D

dzis mam nadzieje ze psiapsiola wpadnie..
pozniej musze pity do znajomej zaniesc..
no i wogule lubie piatek:-Dbo weekend:-D

reklama
fju fju fju kochana, prosze prosze :-D ja o tej godzinie to na lewy bo sie przewalam :-D ale ty widze szalalas hehehehe...
ciesze sie ze jest oki, milo "widziec" Cie radosna :tak:

Do góry