reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Siema laski ja mam dzis mega doła ide zaszyc sie w jakiejs ciemnej dziurze .Szkoda ze młoda spac nie chce ale i tak jest kochana.
3majcie sie laski do jutra

reklama
klaniam sie wieczornie:-)
my po okuliscie na noga tam i z powrotem az mieszka ale tak cieplo ze przyjemnie sie szlo
strasza dalej musi nosic okulary ale jest lepiej niz bylo i tak

ale odwil jest cora do mnie mowi "mamo ale pada" a to nie deszcz tylko woda z dachu leje sie na parapet:-D

a tu pusto hymm

wiecieco mi moje dziecko zrobiło wsadziłam ja do brodzika (wysoki jest) i poszłam myc naczynia koncze i słysze ze woda leci a ona swoja mała miseczka poł brodzika wylała:szok::wściekła/y: no wsciekłam sie juz dzis mam dosc. Nawet nie krzyczałam wytłumaczyłam jej ze tak nie wolno az sie popłakała i teraz mnie przeprasza całuje i przytula.

Ciasteczko- u mnie z dachu bryły lodu leca normalnie wszysty auta pozabierali bo strach.

Befatka- cio jest 3maj sie ja tez tulkam;-)
Beacia- podobno karmienie piersia to najlepsa dieta:tak:

marzenka jak samopoczucie dzis?? ;-) u mnie oki, mlody sniadanko wcina, ja kawusie popijam. Dzien jak codzien, ale nowy ;-) nastal...

milego dnia!

u mnie tez samopoczucie super:-D:-D
seksik o 5 rano dziala cuda:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i kawka w lozeczku:-D
dawid dopiero wstal wiec pewnie do 8 posiedzi wlozeczku.
ide do niego sie polozyc tzn ja na kanapie:-D

dzis mam nadzieje ze psiapsiola wpadnie..
pozniej musze pity do znajomej zaniesc..
no i wogule lubie piatek:-Dbo weekend:-D

reklama
fju fju fju kochana, prosze prosze :-D ja o tej godzinie to na lewy bo sie przewalam :-D ale ty widze szalalas hehehehe...
ciesze sie ze jest oki, milo "widziec" Cie radosna :tak:

Do góry