reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laseczki
nie chce mi sie czytac co tu naskrobalyscie, zjechana jestem po tym balu karnawalowym u mlodej 3 godz tancowania daja sie odczuwac dopiero teraz:tak:
normalnie rece mnie bola:dry:

a tak piekne slonce i przyjemeny narazie dzien:-) oby caly luty taki byl:-)

reklama
ja sie poddałam od rana probuje polezec bo fatalnie sie czuje i ciagle slysze "mamo monte" "mamo piciu" "mamo bułke z szynką" "mamo patrz" "mamo nie ta baja":szok:
Normalnie mnie wymeczyła. Postanowiłam wiec wstac i posprzatac to teraz sie bawi. Wstawiłam pranie malucha.

ja sie poddałam od rana probuje polezec bo fatalnie sie czuje i ciagle slysze "mamo monte" "mamo piciu" "mamo bułke z szynką" "mamo patrz" "mamo nie ta baja":szok:
Normalnie mnie wymeczyła. Postanowiłam wiec wstac i posprzatac to teraz sie bawi. Wstawiłam pranie malucha.

heh te nasze dzieciolki..., moj dzis to samo... Ale chyba kazda z nas tak ma prawda ;-)

skonczyłam sprzatanie i pranie. ojad zjedzony teraz poodpoczywam. Czubek lata po domu i spiewa ciekawe czy moj P. dzis bedzie...

larvunia- czasem mysle ze ona zlosliwa jest a jak juz nie moge to mowie do niej "chcesz zeby mama poszla do szpitala" a ona " tak po Zosie" a ja "a zkim Ty wtedy bedziesz " a ona "z mama dada":-D

Katgen Ania- obie lasencje jestescie. popatrzcie na mnie heheh jak piłeczka. a moj P. sie pyta ciagle" ale nie zostaniesz taka piłeczka?"

Ostatnia edycja:
moja tez dzisiaj szatani za 3ech chyba.
Mojego K. jeszcze nie ma. ja pier*** jest od 4 w pracy...

dzisiaj zaszla do mnie sasiadka, zeby moj jak jezdzi do g-wa klucze dorobil do glownych drzwi do piwnicy bo wymienili. No i zaprosilam ja na kawe... (od 2 lat probuje z sasiadka jakas zagadac, kazdy nie ma czasu) no i ona ze ja pierwsza mam przyjsc. Wiec przyszlam z Fruciem :tak: Troche dziwna jest, ale fajnie bylo. Kawe wypilam, zdjecia jej poogladalam i bylo fajnie :tak:;-)

reklama
hejka :-)
jej jaka wymeczona jestem, Marcie idzie dolna jedynka i marudna jest... teraz usnela i jest troche spokoju... kupilam Marcie Bebiko zobacze czy wysypka wroci, mam nadzieje ze jednak to nie byla skaza, bo troche denerwujace jest co tydzien chodzic do przychodni po recepte na mleko :sorry2:
daje juz jej normalne jedzonko i nawet jej smakuje :-) ostatnio jak jadlam banana to tak sie na mnie patrzala i az jej dalam, zdziwilam sie ze wogole je bo ze sloiczka to nie chce tak samo z jablkiem jest...
towarzyska sie ostatnio zrobila, chce zeby do niej ciagle mowic, a jak zaczne robic cos innego to tak zagaduje zeby tylko cos do niej powiedziec :-)

Ania Pr ja od poniedzialku chce zaczac ta diete bo mam troche do zrzucenia, mam nadzieje ze wytrwam... powiedz mi co dokladnie jadlas?? o patrzalam w ten jadlospis i wiem ze szpinak, jajko, chude mieso, kawa, marchewka, i cos jeszcze do tego??

Do góry