reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

piatek i imprezujecie :-D ja mam impreze ze zgaga i woda:zawstydzona/y: P. bedzie jutro rano.

niuskaa- bidulka mala moja pierwsze zabki przeszla mniej bolesnie teraz jest masakra

larvunia- to fajnie jakbys miala do kogo chodzic. a ile ona ma lat i czy ma dzieci?

Katgen- to K. biedny padniety juz. Tak go mecza ja nie wiem jak ktos jest szefem to zapomina ze podwladni to tez ludzie i maja rodziny.

Ciasteczko- ile kg tortu trzeba liczyc na wesele na 100 osob bo siostra meza bierze slub i ile by to u Ciebie kosztowalo tak dla porownania.

reklama
no padnięty jak wół...
juz spi. zasnał bidula na siedząco....

A ja za to mam jego piffko sasasa;)

Jutro Gośka, Izy chrzestna przyjeżdża. Zrobie drożdżak ten co to sie wszystko wsypuje do miski rano miesza i piecze. pyszny jest, juz czeka w lodówce na rano;)

No i kurczaka na obiad takiego w całosci zrobie...no no;)

Annes wyprałaś te ciuszki? zeszły te plamki nie?

annes zastrzelils mnie troche pytaniem na tyle osob to troche tych kg bedzie
nie wiem dokladnie ale tak z 10kg tortu to na pewno
podejrzewam ze cukiernia wezmie z ok 500zl a ja na takie cos nie porywam sie

annes ehm... niby fajnie ze moze z sasiadka sie skumam, bo zawsze to jest do kogo gebe otworzyc jak sie nudzi ;-) Chociaz ja z tych samotnikow to czasami brak mi swiata ;-) A sasiadka jak sasiadka... mieszka z rodzicami i synkiem 5 letnim. Jej chlop jezdzi ciagle ciezarowkami nie wiem gdzie, moze i mi nawet mowila ale jakos mnie to nie obchodzi ;-) W kazdym razie wraca na weekendy i to tez nie zawsze. Fajna jest bo duzo gada :sorry2: wiec rozmowa ciagle trwa... co mnie troche irytuje to jej dziwny styl. Wiecie disco polo i te sprawy :sorry2: No i lubi wypic. Dzis czuc to bylo od niej :sorry2: Myslalam ze bedzie jechana i obgadywanie sasiadow bo tu portafia tylko obgadywac, ale jakos tak rozmowa poszla w dobrym kierunku ;-):-D Remonty lazienek, przedszkole itp :-D

ehmm co do tego ile ma lat to nie wiem, ale jakos przed 30 jest ... jejku nie wiem ;p

larvunia hehe no to masz git sasiadke:-), i do % i do gadki:-D:-D:-D
ja mam tez taka co prawda stara panna ale spoko jest pogadac mozna itp

boze kochany po co ja jej dawalam to bebiko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o malo co dziecko mi sie nie udusilo:-:)-( tak zaczela wymiotowac ze moj musial ja walnac mocno w plecy zeby odkrztusila to :-:)-( teraz cale plecki ma czerwone :-:)-:)-(a ja cala znerwicowana teraz chodze:wściekła/y::wściekła/y:

co do pracowania u kogos to tak jest jak maja swoja firme to pozniej zapominaja o innych i wykorzystuja ile sie da a kasy malo daja:wściekła/y: moj ma swoja firme ale pracuje sam tzn pracuja we trojke ale kazdy ma swoja dzialalnosc gospodarcza i maja taka nieoficjalna spolke..

niuskaa ale musialas miec nogi jak z waty, kochana wspoczuje takich przezyc i nie zycze powtorki

no to wychodzi ze mala ma nietolerancje i tyle, to mozesz poprosic lekarza zeby dawal ci na 2 tyg recepty tylko czy da

niuskaa moja Izka musiała mieć swego czasu Nutramigen i babka nam wypisywała chyba 6 opakowan. wiec miałam namiesiac, chyba pisze bo nie pamietam juz jak było.

edit: ale tak sobie myśle, co ma rodzaj mleka do krztuszenia? czy przy zmianie mleka robisz to stopniowo? kazdego dnia miarke wiecej tego a innego mniej? i czy skoro jest takim uczuleniowcem nie lepiej dać HA?

ojej kochana wspolczuje... moj dwa razy mi sie tak zakrztusil cos ze tez klepany byl w plecy czy w dupe juz nie pamietam nawet. Do gory nogami i bylo klepanie... wiec poniekad wiem co przezywalas kochana... nogi z waty i delirka w lapach... eeehhh kochana... wspolczuje!

reklama
annes co do tortu to ja mialam na weselu troche ponad 50 osob i mialam torta chyba 6 kg i placilam cos kolo 350 zl ale to bylo po znajomosci bo tesciowa zalatwiala ja tylko wybieralam jak ma wygladac :-) a tu fotka mojego tortu ze slubu :-)

Do góry