reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry !!
co tu takie pustki??:szok:
gdzie jestescie wszystkie?? :szok::szok:
u nas ok pije kawke i robie juz gulasz na obiad
dzis m do 13 w pracy a pozniej jedziemy do miedzychodu jak wroci do energetyki :tak:jutro jego ostatni dzien pracy :-):-)
za godzinke juz mam gosci ciotka wpadnie na kawe bo do dentysty przyjedzie tu do nas...
oj juz za tydzien o tej porze bede w niemczech hehe :szok: zaczynam pomalu sie stresowac wyjazdem hihi :-D...
ciasteczko larvunia gdzie sie podziewacie??...

no nic bede zagladac moze ktoras wpadnie :tak:

reklama
hello

madzia ja wczoraj mialam gulasz na obiad :tak:
marzenka nie odzywalam sie :confused: no popatrz niedobra no :-D:-D:-D
jestem jestem :tak: tylko teraz w inna gre maniacze w wolnych chwilach a ze tych chwil duuuuuuzo wiec ciagle maniacze w giery heheheh

moze jest ktoras zarejestrowana na Facebooku??

larvunia normalnie jak moj M niedlugo przyrosniesz do kompa hihih;p
ale mialam dzisiaj sen
ze bylam w ciazy i zaczelam rodzic w domu i urodzilam blizniaki 2 dziewczynki i dzownilismy po karetke i nie moglismy sie dodzwonic ;p

PR ja do lapka (czy kompa) przyroslam jakies 10 lat temu juz ;-):-D heheheheh... ja maniaczka jestem ogolnie ;-) Jak ja caly dzien jestem w g-wie to po powrocie zanim jesc sobien np zrobic to ja prosto do lapka biegne heheheh... bo caly dzien nie bylam na necie :-D

PR co Ty masz za sny kobito!!! Mi ostatnio nic sie nie sni...

reklama
Do góry