reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzień dobry

Kurcze ja chora ale dzielnie siedzę w pracy:baffled:mały dalej ma mały katar w sumie już mu przechodzi wiec może jutro do żłobka go zawioze:sorry2:zobaczymy, na razie mama z nim siedzi.
Wczoraj połaziłam po sklepach, chciałam z przeceny jakąs kurte kupić, ale nic ciekawego nie było:dry:moze po pracy zobacze jeszcze w parku 111, ale nie sadze zeby coś tam rewelacyjnego było.
Chce taki czarny płaszczyk pikowany:confused:ale nigdzie juz takich niestety nie ma, wiec lipa:baffled:
Małemu tylko dresik kupiłam i M spodnie, wiec tylko ja zostałam bez niczego:szok:

hej ja wrocilam wlasnie do domu niedawno...:-):-)
dzieci podrzucilam chrzestnemu szymka
biggrin.gif
i poszlam sama hehe zawsze to szybciej niz z nimi...
zalatwilam poczte opieke i wsio..kupilam sobie dzinsy
smile.gif
bo plaszczykow nigdzie nie ma fajnych :no::no:
ja wlasnie szamam schabowe ze wczoraj i smazone pierozki ruskie tesciowa dala wiec obiad gotowy :tak:
a wy gdzie sie ukrywacie??

aneteczka widze ze miloszek pierwsza chorobe zaliczylw zlobku :tak::tak:no tak to jest musza odchorowac swoje,oby przeszlo szybko :-):-)..

zmykam potem wpadne...

o witaj aneteczka:-)
zdrowka dla malego i dla ciebie tez:tak:
moj maly teraz wrzeszczy w lozeczku bo nabroil i nie ma zmiluj sie,jak mu teraz bede na wsyztsko pozwalac to mi na glowe wejdzie....choc serce mi sie kraja ale trzeba :tak:
bo pozniej to bedzie jeszcze gorzej

hehe ja osttanio lumpkiem zyje,wiec ciuszki mam za grosze:-D
ze spaceru dzis nici bo powietrze zeszlo z kol i dupa musze czekac,moj mi dzis napompuje:baffled:
a ja mam dzis potrawke z kasza i ogorasy kiszone;-)
a larvunia dawno sie nie odzywala:confused:

hallo hallo gdzie wszystkie?:confused:

dawid zasnal wlozylam go w spacerowke i na balkon wystawilam,od razu zasnal:tak:a ja od razu odsniezylam balkon bo sniegu ze ho ho bylo:-D
a dawid sobie spi przy otwartym balkonie:tak:

reklama
hehe:-D:-Dto dopiero bedziesz miala sprzatania:tak:
a moj juz nie spi,obudzil sie jak chcialam go przeniesc do lozeczka:wściekła/y::wściekła/y:
no coz na tym koniec ze spaniem:-D
u mnie juz kasza sie gotuje
a potem trzeba do mamy pojechac:tak:

Do góry